Quantcast
ADVERTORIALS

Οι καλύτερες τηλεοράσεις 55 ιντσών κάτω των 1000€

Οι τοπ πρότασεις για αναβάθμιση της οικιακής σου ψυχαγωγίας!


LUBEN CREW · 30 Ιανουαρίου 2024

Οι 55 ίντσες είναι ένα καλό μέγεθος τηλεόρασης για τους περισσότερους χώρους. Αν δεν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο διάβασε τις προτάσεις για τις καλύτερες επιλογές κάτω από 1000 ευρώ!

Οι τεχνολογίες στις τηλεοράσεις τρέχουν και αυτό είναι καλό νέο για την τσέπη σου! Με τον ανταγωνισμό των εταιρειών που οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερες τηλεοράσεις, έτσι οι 55άρες τηλεοράσεις είναι αυτή την στιγμή η ιδανική επιλογή κόστους-απόδοσης. Φυσικά μιλάμε για TVs έξυπνες και με όλες τις σωστές τεχνολογίες και σε κόστος κάτω από τα χίλια ευρώ! Πάμε για τις πέντε προτάσεις μας για τηλεόραση 55 ίντσων!

Samsung Neo QLED TV 55QN85C 55″ 4Κ Ultra HD

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας ακριβώς πάνω στον κόφτη τιμής! Στα 999 ευρώ μια εξαιρετική επιλογή με ρυθμό ανανέωσης στα 120hz για υπερ-ομαλή κίνηση! Με λειτουργικό Tizen για όλες τις smart λειτουργίες και εντυπωσιακό slim design είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όλα τα μοντέλα αυτής της σειράς ενσωματώνουν τον ισχυρό επεξεργαστή Neural Quantum 4K, τεχνολογία Neo Quantum HDR για ζωντανά χρώματα, HDMI Black Level, τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, HGiG και Motion Xcelerator Turbo+ για απίστευτη σαφήνεια στα 120 Hz, Real Depth Enhancer για ρεαλιστικό βάθος, λειτουργία EyeComfort για ξεκούραστη θέαση, τεχνολογία Supreme UHD Dimming και AMD FreeSync Premium Pro™, καθώς και ηχεία 2.2.2 (60W). Φυσικά ανάλυση 4Κ και επιπλέον ι εξελιγμένες τεχνολογίες της Samsung. Δυνατότητα βιντεοσυνδιάλεξης μέσω Google Meet, υποστήριξη Mobile Camera, Object Tracking Sound+ ήχος, 100% Όγκος Χρώματος, η λειτουργία Multi View, SmartThings και Smart Hub, καθώς και  συμβατότητα με την τεχνολογία Q-Symphony.

Η τοπ πρόταση μας για αναβάθμιση της οικιακής σου ψυχαγωγίας!

LG QNED TV 55QNED826 55″ 4Κ Ultra HD

Σε τιμή κάτω από τα 900 ευρώ η LG κερδίζει την δεύτερη θέση στις προτάσεις μας με μια τηλεόραση στα 100Hz. Xάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία Quantum Dot NanoCell Color, η νέα QNED826RE 4K Smart TV της LG προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης με βαθύτερα μαύρα, ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων με μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα! Με ανάλυση 4Κ και την τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους της LG, HDR10 Pro, η συσκευή προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και ενισχύει το κανονικό περιεχόμενο HDR για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και ευκρίνεια σε κάθε εικόνα. Η λειτουργία FILMMAKER MODE™ απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσεις την ταινία όπως πρέπει! Παράλληλα για όσους αξιοποιούν την τηλεόραση τους και για gaming η LG προσφέρει όσα θες! Με υποστήριξη AMD FreeSync,  Dolby Vision® HDR σε 4K στα 100 Hz και VRR, ALLM και eARC με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του προτύπου HDMI 2.1. Έτσι πετυχαίνει μείωση του θολώματος κίνησης και των ειδώλων, παρέχοντας ομαλά και συγχρονισμένα γραφικά σε υψηλή ανάλυση. Το Game Optimizer διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις για τα παιχνίδια σου σε ένα εύχρηστο μενού, ενώ το νέο Gaming Dashboard σου παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις τρέχουσες ρυθμίσεις.

LG QNED TV 55QNED756RA 55″ 4K Ultra HD

Στην τρίτη θέση ένα μοντέλο πάλι της LG αλλά στα 50Hz ανανέωσης. O προηγμένος επεξεργαστής α5 AI 4K Gen6 προσφέρει μία πιο έξυπνη εμπειρία προβολής βελτιώνοντας τις δυνατότητες της τηλεόρασης για να προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία όταν παρακολουθείς το αγαπημένο σου τηλεοπτικό περιεχόμενο. Με λειτουργικό webOS  έχεις πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές όπως το Netflix, το Prime Video, το Disney+ και άλλες. Με την τεχνολογία ήχου AI Sound Pro «νιώθεις» τον ήχο να σε περικυκλώνει και να σε τοποθετεί στο κέντρο της δράσης. Ο ήχος 2 καναλιών μετατρέπεται σε εικονικό ήχο Surround 5.1.2 για την τέλεια εμπειρία κινηματογράφου. Εξαιρετικά χρώματα, έξυπνες λειτουργίες και φοβερός ήχος σε εξαιρετική τιμή.

Samsung QLED TV 55Q60C 55″ 4Κ Ultra HD

Στην τέταρτη θέση λόγω τιμής σε σχέση με την προηγούμενη μια ακόμα φοβερή πρόταση από την Samsung. Κομψός σχεδιασμός AirSlim, επεξεργαστής Quantum Lite 4Κ και εικόνα με ανάλυση 4K UHD, Quantum HDR, Motion Xcelerator, HDR και ρεαλιστικός ήχος OTS Lite που ακολουθεί κάθε κίνηση στην οθόνη. Η τεχνολογία Quantum Dot μετατρέπει το φως σε εκπληκτικό χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας. Συμπληρωματικά το Dynamic Tone Mapping του HDR10+ δημιουργεί βαθύ μαύρο, ζωντανές εικόνες και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Με όλες τις έξυπνες λειτουργίες που θες μαζεμένες στο interface της Samsung θα ξοδεύεις λιγότερο χρόνο για την αναζήτηση και περισσότερο χρόνο για streaming, gaming και τις αγαπημένες σου εκπομπές!

Turbo-X QLED 4K TV TXV-Q5590 55″ 4Κ Ultra HD

Κλείνουμε την πεντάδα με κάτι εξαιρετικά οικονομικό αλλά γεμάτο χαρακτηριστικά! Με μοντέρνο σχεδιασμό, λεπτά περιθώρια και διακριτικό μεσαίο στήριγμα η Turbo-X TXV-Q5590 δεν αναβαθμίζει μόνο την εικόνα αλλά και την αισθητική του χώρου σου! Έρχεται με νέο 4πύρηνο επεξεργαστή για μέγιστη βελτιστοποίηση της εικόνας, οθόνη τεχνολογίας QLED για μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα, τεχνολογίες HDR (HDR10, HLG) και Dolby Vision για βαθιά μαύρα και έντονα λευκά, ψηφιακό βοηθό Google Assistant και υποστήριξη φωνητικών εντολών, καθώς και τεχνολογίες ήχου Dolby Atmos® και Dolby Digital Plus™/Dolby Audio Processing (DAP) – ώστε η κορυφαία εικόνα να συνοδεύεται και από ήχο αντίστοιχης ποιότητας. Οι έξυπνες λειτουργίες της πατάνε σε το λειτουργικό σύστημα Android TV (έκδοση 11) για άμεση πρόσβαση σε δημοφιλής πλατφόρμες περιεχομένου.

Best of internet