Quantcast
ADVERTORIALS

QUIZ: Βρες τι είδους φοιτητής είσαι από το πως πέρασες το 2020/21

Απάντησε το ειδικά καταρτισμένο ερωτηματολόγιό μας και δες ποια κατηγορία του φοιτητικού πληθυσμού αντιπροσωπεύεις


LUBEN CREW · 4 Οκτωβρίου 2021

Το καλοκαίρι μου αρέσει τελειώνει και τα πανεπιστήμια ετοιμάζονται να ξανανοίξουν. Για κάποιες και κάποιους είναι η πρώτη φορά, για κάποιες κάποιους ήρθε η ώρα της εξεταστικής, ενώ φυσικά υπάρχει και η επίλεκτη ομάδα, αυτή που έχει φτάσει τους >5 (ή ακόμη και διψήφιους Σεπτέμβρηδες, για τους πολύ δυνατούς παίχτες). Κανένα πρόβλημα, όλοι οι καλοί χωράνε.

Φυσικά, δεν είναι μια τυχαία στιγμή για το πανεπιστήμιο, το οποίο πέρασε την πιο ό,τι να’ναι χρονιά του με τηλεεκπαιδεύσεις και κλειστές σχολές. Αυτό προφανώς άφησε το στίγμα πάνω στους φοιτητές, χρησιμεύει όμως και για το ακριβές προγνωστικό / ψυχογράφημα που έχουμε συντάξει για σας. Γιατί το πως βγάλατε το 20/21, είναι το κλειδί για να κατανοήσετε τι ακριβώς ρόλο βαράτε στο πανεπιστήμιο, στην κοινωνία και στο σύμπαν ευρύτερα.

Σε περίπτωση που οι απαντήσεις σημαίνουν ότι η φοιτητική σας ζωή χρειάζεται κάποιο ρεκτιφιέ (λιγότερα πάρτι, ή ίσως περισσότερα πάρτι, γιατί όχι), η λύση σίγουρα περνάει και από το κινητό σας και το Vodafone CU. Με το CU Students Xclusive θα έχετε όχι μόνο 3,5GB αλλά και 1200 λεπτά και SMS προς όλους και 600’ προς CU, μόλις με 10 ευρώ/μήνα και τις μοναδικές προσφορές στο CU Around (για όλες τις προσφορές CU Around, δείτε εδώ). Το Vodafone CU σας έχει καλυμμένους!

Ήρθε η ώρα λοιπόν. Θέλετε να μάθετε τι φοιτητές είστε ή πρόκειται να γίνετε; Απαντήστε τις ερωτήσεις μας και λουστείτε με καυτή αλλά διδακτική αλήθεια:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

– Με ποια δραστηριότητα πέρναγες τον χρόνο σου στην καραντίνα;

α) Games εναλλάξ σε κονσόλα και PC για ποικιλία (1)

β) Χαλαρά μαζέματα με φίλους (4)

γ) Διάβασμα άρθρων και βιβλίων για να μη βγούμε πιο βλάκες (7)

δ) Αφομοίωση βιβλίων πολυτεχνικών σχολών για να μη χαθεί η ανθρώπινη γνώση μετά την καταστροφή (10)

– Ποια ήταν τα αγαπημένα σου σημεία εκτός σπιτιού;

α) Το δάσος, έψαχνα μέρη για ρέιβ πάρτι (1)

β) Το πάρκο που έσκαγε όλος ο κόσμος (4)

γ) Το πάρκο Ελευθερίας (7)

δ) Έξω από το σπίτι; Ακούγεται πολύ μακριά (10)

 

– Τι σου έλειψε περισσότερο από όσα είχαν παγώσει;

α) Τα παρτάκια (1)

β) Τα καφέ, τελεία (4)

γ) Οι συναυλιακοί χώροι (7)

δ) Αυτό που κάναμε τα TedX (10)

 

– Τι σου έμεινε από την τηλεεκπαίδευση

α) Καλά κονέ με συμφοιτητές για κάνα LoLάκι (1)

β) Τίποτα, βαρέθηκες τη ζωή σου (4)

γ) Ο ύπνος που έριχνα στις διαλέξεις (7)

δ) Το μικρόφωνο που ξεχνούσε ανοιχτό και γινόμουν ρόμπα (10)

 

– Ποιο ήταν το πρώτο μέρος που πήγες με το που έληξε το lockdown;

α) Όπου βάραγε techno ρε μπρο (1)

β) Το αγαπημένο σου μαγαζί για καφέ -> μπύρα -> ποτάκια. Και κλαμπ σάντουιτς (4)

γ) Στο φοιτητόσπιτό μου (7)

δ) Έξω από τη σχολή (χωρίς λόγο) (10)

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

Α) Ξαναέλα τον Σεπτέμβρη

Πέρασες τις καραντίνες κοπροσκυλιάζοντας τόσο πολύ που παραλίγο να σε μαζέψει ο μπόγιας. Ας το θέσουμε με μη μειωτικό τρόπο: Όταν μπαίνει το ζήτημα του να μη διαβάσεις, οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες. Περνάς υπέροχα στη ζωή σου, απλά βαριέσαι τις σπουδές και αυτό βγαίνει και στον κόσμο. Η μόνη εξαίρεση θα είναι αν τελικά σε πάρουν στη σχολή σχεδιασμού online games, τρέμε κόσμε. Μέχρι τότε, YOLO. Θα τα σκεφτείς όλα όσο εκμεταλλεύεσαι την 35% έκπτωση στις παραγγελίες Adidas που σου δίνει το CU Around.

(4-15 πόντοι)

Β) Bachelor

Το 2020-21 ήταν μια κουραστική χρονιά γιατί εξάντλησες κάθε πιθανό τρόπο να χαλαρώσεις, κυρίως στο σπίτι αλλά και εκτός. Γενικά το χαλαρά ήταν το προσωπικό σου μάντρα και παρότι δεν μισείς τις σπουδές, προσπαθείς να τις κάνεις να καταλάβουν ότι στη ζωή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Ίσως πάρεις πτυχίο φέτος, ίσως του χρόνου. Θα δείξει. No pressure. Το άγχος κάνει ρυτίδες.

(16-27 πόντοι)

Γ) Master

Την καραντίνα την έβγαλες με σχέδιο να κερδίσεις ό,τι μπορείς από αυτήν την κωλοκατάσταση και αυτό φαίνεται στο ότι διάβασες μέχρι κι εκείνο το βιβλίο του πατέρα σου για την αρχιτεκτονική των προκολομβιανών πολιτισμών (γαμώ τα βιβλία, παρεμπιπτόντως). Είσαι έτοιμος να συνεχίσεις τη φάση πανεπιστήμιο δυνατά, αλλά χωρίς υπερβολές. Για παράδειγμα,  η προσφορά Coffee Island (έκπτωση 2 ευρώ σε online παραγγελίες) μέσω CU Around δεν καταχωρείται στις υπερβολές. Παίζει κάνα παρτάκι, τώρα που το συζητάμε;

(28-39 πόντοι)

Δ) PHD

Είσαι τόσο φυτό που οι φίλοι σου σκέφτονται να σου πάρουν δώρο έναν τόνο λίπασμα για τα γενέθλιά σου. Αν δεν υπήρχε το πηγαινέλα στο πανεπιστήμιο δε θα είχες καταλάβεις τα lockdown, όντας χωμένος στην οθόνη του PC και του τάμπλετ μέχρι τους αστραγάλους. Αν δεν παίξει κάποιο intervention από τους φίλους για κατεπείγουσα κοινωνικοποίηση, είσαι έτοιμος να διαβάσεις όχι μόνο για τη χρονιά που έρχεται, αλλά και γι’ αυτή που πέρασε. Λογικά, θα είσαι το πρώτο άτομο που θα απαχθεί για να πάει με το ζόρι σε πάρτι.

(40-50 πόντοι)

 

Best of internet