Quantcast
POLITIX

Δίκη Χρυσής Αυγής: Χρυσαυγίτες πετάνε πέτρες σε αντιεξουσιαστές πίσω από την κάλυψη των ΜΑΤ (VIDEO)

Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία


felix · 2 Νοεμβρίου 2016

Ένα ντοκουμέντο που μπορεί άνετα να προστεθεί στη δικογραφία της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης που διεξάγεται αυτές τις μέρες ήρθε να προστεθεί στα πολλά υπάρχοντα. Στα προχτεσινά επεισόδια ανάμεσα σε χρυσαυγίτες, ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές που έγιναν στους παράδρομους του Άρειου Πάγου, για την ακρίβεια στην οδό Δέγλερη ανάμεσα στο Θέμιδος Μέλαθρον και τα Προσφυγικά προχτές το πρωί, υπάρχει κι αυτό το στιγμιότυπο:

Στο βίντεο φαίνονται Χρυσαυγίτες, έχοντας καλυφθεί πίσω από τα ΜΑΤ τα οποία τους αγνοούν τελείως να πετάνε πέτρες προς τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι έχουν καταλάβει τα προσφυγικά. Οι αντιδράσεις των αστυνομικών είναι ένας από αυτούς να κυνηγάει τον Χρυσαυγίτη με τη γλώσσα του σώματος να υποδεικνύει κατσάδα – τι κάνεις εκεί βρε παλιόπαιδο.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Δίκη της ναζιστικής οργάνωσης είναι λογικά να υπάρχει νευρικότητα στις τάξεις τους, ειδικά μετά από καταθέσεις – χιονοστιβάδες όπως του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Σωτήρη Πουλικόγιαννη που είχε δεχτεί επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Σε αυτή την κατεύθυνση όλα αυτά τα επεισόδια μάλλον προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού μακριά από τις εντός δικαστηρίου εξελίξεις.

 

Best of internet