Quantcast
POLITIX

Ξαφνική Χρυσή Αυγή: Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως οι μετανάστες θα γίνουν περισσότεροι από τους Έλληνες

Η Τατιάνα γίνεται αντίφα και οι συριζαίοι ακροδεξιοί;


LUBEN CREW · 20 Ιανουαρίου 2017

O Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, αφόυ πρώτα είχε πάθει Τζήμερο, τώρα έπαθε και Χρυσή Αυγή απ’ ό,τι φαίνεται από τις τελευταίες του δηλώσεις.

xrysogonoss

Ο Κώστας ο Χρυσόγονος σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης “North 98” ανέφερε ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, όχι μόνο για τη διαπραγμάτευση αλλά κι επειδή οι Έλληνες στην Ελλάδα κινδυνεύουν να γίνουν μειονότητα.

Τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε να μην είμαστε κοινωνικά βιώσιμοι. Σε 20 ή 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μειονότητα αφού τα παιδιά μας και τα παιδιά τους, αν δεν λύσουμε εμείς το πρόβλημα θα είναι στο εξωτερικό και η Ελλάδα θα χάσει την ιστορική της συνέχεια.

Παραδόξως τα λόγια αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο χρυσαυγίτη, ούτε σε κανένα Νικολόπουλο, ούτε σε ακροκεντρώους Βοριδηδες. Κι όμως, το καμπανάκι κινδύνου για την απώλεια της ιστορικής συνέχειας της Ελλάδας λόγω της μετανάστευσης το κρούει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύοντας ότι ο Χρυσόγονος από τη Χρυσή Αυγή είναι ένα τσιγάρο δρόμος.

Best of internet