Quantcast

Προς έκπληξη κανενός, ο Κanye West νοσηλεύεται πλέον σε ψυχιατρική κλινική

Την τελευταία περίοδο ήταν πολύ αλλοπρόσαλλος

LUBEN CREW

22 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολα τα πράγματα στην οικία των Γουεστ-Καρντάσιαν καθώς ο πολυβραβευμένος ράπερ Kanye West εισήχθη σε κλινική στο Λος Άντζελες, αφότου η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του τη Δευτέρα το βράδυ. To TMZ κάνει λόγο για κάποιο επεισόδιο που παρουσίασε ο τραγουδιστής, ενώ ο ίδιος στην αρχή αρνείτο να εισηχθεί στην κλινική.

Πηγές δηλώνουν πως η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρισκόταν στην Ανατολική Ακτή, δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στο νοσοκομείο. Εντοπίστηκε όμως από φωτογράφους να αποβιβάζεται από ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, λίγη ώρα μετά τη διακομιδή του Kanye στην κλινική.

 

kanye-west-fan

 

Σύμφωνα με το BBC ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι πράγματι έλαβαν μια κλήση για διαταραχή το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο δεν ανέφερε το όνομα του West. Ένας εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος του Λος Άντζελες ανέφερε ότι ένας άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “για περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασής του”.

Στις 13:20, το Πυροσβεστικό Σώμα του Λος Άντζελες ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα για ιατρική βοήθεια απροσδιόριστου τύπου. Ένας ενήλικας άνδρας σε ιατρικά σταθερή κατάσταση μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασής του.

 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο τραγουδιστής συμπεριφερόταν με «αστάθεια» και αρνούνταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κάτι που τελικά έγινε σχεδόν με το ζόρι και μετά από επιμονή του μάνατζέρ του.

Η μητέρα της Κιμ, πάντως, Κρις Τζένερ είπε στους δημοσιογράφους πως ο ράπερ ήταν «εξουθενωμένος και πολύ κουρασμένος» μετά από αυτή την “εξουθενωτική περιοδεία”.

Ήδη από το Σαββατοκύριακο η συμπεριφορά του West ήταν (ακόμα πιο) αλλοπρόσαλλη από το συνηθισμένο. Το Σάββατο το βράδυ, ο West είχε αρχικά εξοργίσει το κοινό της συναυλίας στο Σακραμέντο όταν μετά από καθυστέρηση 90 λεπτών, εμφανίστηκε για να τραγουδήσει μόλις 3 τραγούδια ενώ στα καπάκια άρχισε ένα κραχτικό παραλήρημα εναντίον όλων, αλλά βασικά εναντίον των Jay Z, Beyoncé, Google, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Χίλαρι Κλίντον.

Ο West λίγες μέρες πριν είχε προκαλέσει ξανά αίσθηση όταν σε άλλη συναυλία του στο Σαν Χοσέ αποκάλυψε ότι ναι μεν δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, όμως εάν πήγαινε θα ψήφιζε τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Best of internet