Quantcast

Η Kirsten Dunst εντοπίζει τον εαυτό της στην προεκλογική αφίσα του Kanye West, αναρωτιέται πώς βρέθηκε εκεί

Κι εμείς αναρωτιόμαστε, γενικά

THE NERDSTREAM

24 Αυγούστου 2020

Αν κάτι έλειπε για να ολοκληρωθεί ο δυστοπικός σουρεαλιστικός ειρωνικός εφιάλτης που ονομάζεται 2020, φίλες και φίλοι, αυτό ήταν η υποψηφιότητα του Kanye West για πρόεδρος των ΗΠΑ. Αρχικά νομίζαμε όλοι ότι πρόκειται για κάποιο κλασικό παραλήρημα μεγαλομανίας απ’ αυτά στα οποία αρέσκεται να επιδίδεται ο Yeezy κατά καιρούς. Αλλά τελικά η επίσημη ανακοίνωση ήρθε, το paperwork κατατέθηκε και στις 19 Ιουλίου ο Ye έκανε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση.

Σε κάποιες πολιτείες βέβαια έχει φάει άκυρο γιατί το προαναφερθέν paperwork δεν ήταν σωστό, αλλά ο Σωτήρας μας δεν μασάει και συνεχίζει ακάθεκτος ως ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος υπό τον κομματικό τίτλο Birthday Party αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, “when we win, it’s everybody’s birthday”. Καλά θα πάει αυτό.

Στο μεταξύ, λοιπόν, αυτές τις μέρες ο Μεσσίας έσπευσε στο Twitter ώστε να δημοσιοποιήσει την επίσημη αφίσα της προεκλογικής του καμπάνιας, σαφέστατη φυσικά όσον αφορά το πολιτικό μήνυμα του υποψηφίου:

Στην αφίσα αυτή, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται και μια φωτογραφία της ηθοποιού Kirsten Dunst, γνωστής για τους ρόλους της σε ταινίες σαν το Spider-Man και το Melancholia, η οποία προέρχεται από μια φωτογράφησή της το 2002 για το Vanity Fair. Η ίδια εντόπισε το tweet του Εκλεκτού και έσπευσε να ρωτήσει τι σκατά κάνει εκεί η φωτογραφία της:

Για την ιστορία, πριν τις εσωτερικές εκλογές των Δημοκρατικών η Dunst στήριζε ανοιχτά τον Bernie Sanders, οπότε κάτι μας λέει ότι δεν θα ψήνεται ιδιαίτερα για το παρανοϊκό, σουρεαλιστικό, υπερ-συντηρητικό στίγμα του Kanye. Παρόλα αυτά δεν θα πούμε ψέματα, μπορεί και να ψηφίζαμε:

Gepostet von Ψύχραιμες Κριτικές am Montag, 13. Juli 2020

Best of internet