Quantcast

O Kanye West δηλώνει fan των Star Wars prequels, ίσως όχι η καλύτερη ιδέα αν κατεβαίνεις για πρόεδρος των ΗΠΑ

Σε σταθερή τροχιά αυτο-καταστροφής ο μεγάλος μουσουργός

THE NERDSTREAM

26 Οκτωβρίου 2020

Σε περίπτωση που είχατε καταφέρει να το ξεχάσετε, φίλες και φίλοι, ήρθαμε για να σας θυμίσουμε ότι ο Σωτήρας μας, Kanye West, κατεβαίνει φέτος για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές που πλησιάζουν στην ταλαιπωρημένη πλέον ήπειρο. Και βέβαια, ήδη έχει προλάβει να μας χαρίσει ζουμερές ειδήσεις κατά την προεκλογική περίοδο.

Στο μεταξύ, την ώρα που οι φλώροι υποψήφιοι Trump και Biden ασχολούνται με debates και κορονοϊούς, ο Kanye West κάνει την απόλυτη player κίνηση και βγαίνει στο podcast του επαγγελματία φωνακλά Joe Rogan ώστε να μιλήσει γι’ αυτά που πραγματικά απασχολούν τον αμερικάνικο λαό. Το Star Wars δηλαδή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η prequel τριλογία του George Lucas είναι πολύ καλύτερη από την σύγχρονη sequel τριλογία της Disney, αφού η πρώτη βγήκε από το μεγαλοφυές μυαλό του δημιουργού ενώ η δεύτερη από τα επιχειρηματικά εργαστήρια της Disney. Κι ενώ πάντα είμαστε πρόθυμοι για λίγο Disney κράξιμο (με κάποιες από τις νέες ταινίες να μας αρέσουν και κάποιες όχι), θα αναγκαστούμε να καλέσουμε τον επόμενο Πλανητάρχαχα σε περισσότερη ψυχραιμία.

Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό απόσπασμα:

Best of internet