Quantcast

Φόβοι για επέλαση μανιακών αρνιών σε χωριό στην Ουαλία, αφού θα έχουν βοσκήσει παρατημένη κάνναβη

Στιγμές τρόμου από μαστουρωμένα αρνιά να κάνουν βανδαλισμούς ίσως μέλλεται να συμβούν στην ήσυχη ουαλική επαρχία

Bobol Gordello

26 Μαΐου 2016

Φόβοι εκφράζονται σε ένα μικρό χωριό στην Ουαλία για το τι μέλλεται να συμβεί αν τα πρόβατα εκεί βοσκήσουν ναρκωτικά τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί σε παράνομα σε ένα κεντρικό δρόμο εκεί. Τα εγκαταλειμμένα ναρκωτικά που πιστεύεται ότι είναι χασισόδεντρα, μαζεύτηκαν βιαστικά από την άκρη ενός δρόμου στην κοιλάδα Swansea αφού ένας τοπικός δημοτικός σύμβουλος έθεσε το ζήτημα πως τα ήδη ενοχλητικά αρνιά μπορεί να γίνουν πραγματικά επικίνδυνα αν φάνε τα δενδρύλλια.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ian Richard είπε πως τα πρόβατα είχαν ήδη προκαλέσει καταστροφή στο Rhydypandy του Swansea και ένα είχε ήδη σκοτωθεί αφού βγήκε στο δρόμο. Ο κύριος Richard είπε στην εφημερίδα South Wales Evening Post:

“Υπάρχει ήδη ένα κοπάδι προβάτων στο χωριό που προκαλεί αναταραχή. Μπαίνουν στους κήπους των ανθρώπων και ένα μπήκε ως και σε ένα μπανγκαλόου και έκανε χαμό στην κρεβατοκάμαρα.”

D37JC7 Flock of Dorset ewes in Cornwall.

 

 

“Φοβάμαι όταν σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί αν φάνε αυτό που πολύ πιθανόν να είναι δενδρύλλια κάνναβης – θα μπορούσαμε να έχουμε μια επιδρομή ψυχωτικών προβάτων να κάνουν βανδαλισμούς μέσα στο χωριό .”

Σαν απάντηση ένας ομιλητής του δημοτικού συμβουλίου του Swansea, είπε πως τα ναρκωτικά τα οποία εικάζεται πως είναι από τα απομεινάρια ενός παράνομου εργοστασίου κάνναβης, έχουν απομακρυνθεί από την Τρίτη.

 

Best of internet