Quantcast
THE STREAM

Μικροποσότητες μπανάνας βρέθηκαν σε κοντέινερ με κοκαϊνη στη λαχαναγορά του Ρέντη

Το κοντέινερ προέλευσης Εκουαδόρ τελικά δεν ήταν απλά ένα αθώο φορτίο ναρκωτικών


THE NEWSROOM · 8 Ιουνίου 2018

Απίστευτα πράγματα παρατηρήθηκαν στη Λαχαναγορά του Ρέντη, αφού σε ένα κοντέινερ με μπανάνες, αντί για μπανάνες, (ή για λάχανα), υπήρχαν επιμελώς καμουφλαρισμένα κάτι παραπάνω από 40 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία του Τελωνείου Αττικής, η οποία φαίνεται ότι τελικά δε μάσησε τη φάση με τις μπανάνες, εντόπισε τελικά τη μεγάλη ποσότητα της κοκαΐνης, η οποία ήταν μερακλήδικα καβατζωμένη στα τοιχώματα του κοντέινερ. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Σε κοντέινερ, με δηλωμένο φορτίο μπανάνες από το Εκουαδόρ, οι ελεγκτές εντόπισαν 41,5 κιλά κοκαΐνης. Το φορτίο των ναρκωτικών ήταν καλά κρυμμένο στα τοιχώματα του κοντέινερ. Μετά από πληροφορίες και οργανωμένη επιχείρηση, οι ελεγκτές σταμάτησαν το φορτίο στη Λαχαναγορά του Ρέντη. Οι ίδιοι άρχισαν να το ξεφορτώνουν και, με τη βοήθεια ειδικού σκύλου του ΣΔΟΕ, βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών. Συνελήφθησαν 5 άτομα. Πρόκειται για τον οδηγό, τον παραλήπτη, το μεταφορέα, τον εκτελωνιστή και το βοηθό του.»

Η έρευνα συνεχίζεται με συνδρομή και υπαλλήλων του ΣΔΟΕ και ήδη έχει ενημερωθεί σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ υποθέτουμε ότι όλοι όσοι περίμεναν με ανυπομονησία το κοντέινερ που ερχόταν από την άλλη άκρη του κόσμου, μάλλον τώρα θα πρέπει να βολευτούν με μπανάνες.

Best of internet