Quantcast

20 πρόβατα για ένα κατσίκι προσφέρει ομάδα των Νήσων Φερόε στην Γιουνάιτεντ για να το αποκτήσει

Στο στόχαστρο της ΚΙ Κλάκσβικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

THE NEWSROOM

29 Ιουλίου 2022

Απ’όλες τις προτάσεις που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής για τα μάτια και τα πόδια του 37χρονου Κριστιάνο Ρονάλντο από τα μίντια, αυτή ίσως να είναι και η πιο ειλικρινής απ’όλες. Τι 250 εκατομμύρια από την Σαουδική Αραβία ακούσαμε, τι πρόταση από την μισητή Ατλέτικο Μαδρίτης του ακόμα πιο μισητού Σιμεόνε ακούσαμε, τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό του Πορτογάλου σταρ δίνουν και παίρνουν.

Και αφού τον μέλλον του Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ βρίσκεται στον αέρα, μία ομάδα από τα νησιά Φερόε είναι έτοιμη να κάνει μία πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Έτσι λοιπόν η ομάδα ΚΙ Κλάκσβικ προσφέρει τα καλύτερα 20 πρόβατα που έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να εξασφαλίσει το «ναι» του συλλόγου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η είδηση με την… αστρονομική πρόταση της ομάδας από τα Φερόε έγινε viral καθώς με αυτό τον τρόπο έστω και για λίγο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε απαντώντας σε ανάρτηση του “Goal” σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου κάγκουρα κατέθεσε τη δική της πρόταση για την απόκτησή του, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Καταθέσαμε την πρότασή μας προσφέροντας τα 20 καλύτερά μας πρόβατα για τον Ρονάλντο. Περιμένουμε την απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ” 

 

Aλλά…αυτή είναι η ΚΙ Κλάκσβικ!

Best of internet