Quantcast

O Stevie Wonder λέει την ατακάρα της ζωής του για να μην ψηφίσει ο κόσμος Ντόναλντ Τραμπ

Κάντε αυτόν πρόεδρο

LUBEN CREW

8 Νοεμβρίου 2016

1

Ο Stevie Wonder είναι ένας από τους τελευταίους star καλλιτέχνες που τοποθετήθηκαν δημόσια για να παρακινήσουν τον κόσμο να μην ψηφίσει Donald Trump. O τυφλός μουσικός μίλησε σε συνέντευξη στο Philly.com μετά από τη συναυλία Get Out The Vote υπέρ της Hillary Clinton στην οποία έπαιξε την Παρασκευή που μας πέρασε.

Απλά σε σύγκριση με τους περισσότερους που τοποθετήθηκαν ξενέρωτα, ο μουσικός ίσως είπε την ατάκα της ζωής του. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

“Αν είχατε ένα επείγον περιστατικό και έπρεπε να πάτε στο νοσοκομείο, εννοώντας να πάτε επιτόπου, θα θέλατε να οδηγώ εγώ το αυτοκίνητό σας;”

O ρεπόρτερ ομολόγησε πως όχι. Ο μουσικός μετά συνέχισε να γιολάρει:

“Επειδή δεν είμαι έμπειρος οδηγός, έτσι δεν είναι;”

5820ee6b1600002f002c8f19

Στη συνέχεια, ο 66χρονος πλέον μουσικός είπε πως η εμπειρία της Hillary Clinton από μόνη της αρκεί για να την κάνει καλύτερη υποψήφια:

 

“Oπότε είναι πεποίθησή μου πως η Hillary είναι ένα έμπειρο στέλεχος της κυβέρνησης και έχει περάσει 30 χρόνια σε αυτή τη δέσμευση. Για να μην αναφέρουμε πως οι γονείς τη ανέθρεψαν να έχει ένα πιο ευγενικό τρόπο, να σέβεται και να αγαπά όλους τους ανθρώπους. Τέτοιου είδους πρόσωπο θέλω να κυβερνήσει, να είναι ο αρχηγός του έθνους.”

Ο Stevie Wonder, ο οποίος έχει κερδίσει 25 φορές στα βραβεία Grammy επιτέθηκε στον Trump για τα αρνητικά του σχόλια απέναντι σε γυναίκες, μουσουλμάνους και λατίνους. Είπε επίσης πως δε θα άντεχε να περάσει “τα τελευταία χρόνια της ζωής σε έναν τόπο γεμάτο απαισιοδοξία” με πρόεδρο τον Trump.

 

Best of internet