Quantcast
THE STREAM

Περήφανος για το φυσικό του καραφλάζ δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κανταΐφι που έχει στο κεφάλι του είναι ένα από τα δυνατότερα ατού του


THE NEWSROOM · 26 Ιουνίου 2018

Για τρίχες συζήτησε από το βήμα ο πορτοκαλί πλανητάρχης, υποστηρίζοντας για το σχετικό ζήτημα ότι τα μαλλιά του είναι εντελώς αληθινά και μάλιστα το έχτισε λέγοντας ότι είναι και ένα από τα μεγαλύτερα του ατού. Μάλιστα θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ μας διαβεβαιώνει για τις φυσικές και εμμμφανισιακές του αρετές, αφού στο παρελθόν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει μικρά χεράκια και ότι δεν την έχει μικρή.

Ωστόσο, τα μαλλιά του Τραμπ είναι αυτά που έχουν αποτελέσει αντικείμενο επιστημονικής παρατήρησης στο πλαίσιο της έρευνας για την βιοποικιλότητα στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά και της στατικότητας της κόμμωσης γέφυρα-μαλλί αντιδάνειο. Πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να τα αγγίξουν για να δουν εάν είναι τρίχες, ή εάν είναι φιδές, ή περουκίνι:

Για τον Ντόναλντ Τραρμπ είναι ωστόσο εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτά τα μαλλιά αγγέλου είναι εντελώς πραγματικά και ότι #thisisnotacoup. Όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο ίδιος κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης στη Νότια Καρολίνα:

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερά μου ατού. Όλος ο κόσμος έλεγε ότι τα μαλλιά μου είναι ψεύτικα, ότι δεν είναι δικά μου και ότι φοράω περούκα. Αλλά δεν το λένε πια. Βρέθηκα σε καταιγίδες με ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 100 χιλιόμετρα την ώρα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα τράβηξε τον συλλογισμό του από τα μαλλιά λέγοντας ότι αν δεν έχεις πραγματικό μαλλί δεν πρέπει να βάζεις καν υποψηφιότητα:

«Αν δεν είναι πραγματικά τα μαλλιά σας, μην θέτετε υποψηφιότητα! Μην θέτετε υποψηφιότητα!»

Πάντως, μιας και ο ίδιος καθιστά το ζήτημα τόσο σημαντικό και εάν έχετε περιέργεια να μάθετε τι σκατά έχει στο κεφάλι του ο πλανητάρχης με τα χρυσά μαλλιά, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από αυτό εδώ το πλάνο:

 

Best of internet