Quantcast
guide EVENTS

Taki Tsan και DJ ALX: Τα δύο αδέρφια (pun intended) σε ένα άχαστο live στη σκηνή του Six D.O.G.S.

Αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στον ανακαινισμένο συναυλιακό χώρο της οδού Αβραμιώτου


LUBEN CREW · 28 Νοεμβρίου 2016

15027545_10154048389228596_3024437871422008436_n

 

Μετά από λαϊκή απαίτηση ο Τάκι Τσαν και ο DJ ALX, ένα από τα πιο κορυφαία δίδυμα της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής, επιστρέφει για ένα και μοναδικό live στo Six D.o.g.s. Ο παραγωγός των TXC και ο αρχηγός των ΖΝ υπόσχονται ένα αξέχαστο live με επιτυχίες από την χρυσή εποχή της hiphop στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στο Luben Guide εξασφαλίσαμε 3 διπλές προσκλήσεις για πάρτη σας γιατί στην Αθήνα δεν έχουμε φίλους μόνο γνωστούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε “ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΡΙΜΑ” στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία σας!

 

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

 

Taki Tsan Live w/ DJ Alx Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 21:00

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/taki-tsan-djalex/
και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload & Media Markt
(5 ευρώ προπώληση / 8 ευρώ ταμείο)

Ο Παναγιώτης Στραβαλέξης, γνωστός στην καλλιτεχνική σκηνή ως Τάκι Τσαν, Τυμβωρύχος ή Παιδί Θαύμα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες ράπερ, και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Ζωντανοί Νεκροί και του σχήματος Τιγρέ Σποράκια.

Σε ηλικία 19 ετών κυκλοφόρησε την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του, η οποία ξεχωρίζει μέχρι σήμερα για το ιδιαίτερο στιχουργικό και μουσικό ύφος της. Από τότε μετρά αναρίθμητες συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά φάσματα, ενώ οι live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα χαρακτηρίζονται από την δυναμική σκηνική του παρουσία.

Best of internet