Quantcast
guide EVENTS

To καλοκαιρινό πρόγραμμα του Bolivar είναι εδώ για τον πιο dance Ιουλιοαύγουστο που έχετε ζήσει

Κορυφαίοι DJs και κορυφαία vibes στο αγαπημένο σας club = ο τέλειος συνδυασμός


LUBEN CREW · 5 Ιουλίου 2023

Μπορεί να το σκέφτηκε κάμποσο με τις βροχές και τις συννεφιές, αλλά το καλοκαίρι είναι εδώ, ας αρχίσουν οι χοροί. Και όταν λέμε χορούς, δεν εννοούμε ικαριώτικα, μπάλους, τσάμικα, ζωναράδικα, τσάρλεστον και σουίνγκ (τέλος πάντων, καταλαβαίνετε τι δεν εννοούμε), αλλά αυτό που προκύπτει όταν μερικά από τα πιο χοτ ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής αναλαμβάνουν τα decks του Bolivar.

Γιατί το αγαπημένο σας κλαμπ έχει και φέτος φροντίσει ώστε ο χρόνος ως τις διακοπές να είναι γεμάτος με τις πιο εκλεκτές επιλογές σε DJ και μουσικούς παραγωγούς. Σε έναν ιδανικό χώρο, με εγγυημένα σούπερ ήχο, και με τους καλύτερους DJ να επιμελούνται τα πιο χορευτικά σετ, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Ζωή μαγική; Ω ναι.

Γι’αυτό, μη χάνετε χρόνο Τσεκάρετε το πρόγραμμα του Bolivar και κάντε τα επόμενα Σάββατα όσο πιο uplifting μπορούν να γίνουν!

Nina Kraviz I July 1 I Bolivar

Alkis Moraitis Imaging ©

Σάββατο 1 Ιουλίου Bolivar & Blend παρουσιάζουν την Nina Kraviz, το φαινόμενο της techno σκηνής, με το απόλυτα επιδραστικό attitude, label owner των Trip & Galaxid, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Bolivar. Μαζί της Mikee και Manolaco.

https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar/ninakraviz

Blend W/ Artbat I Sat July 8 I Bolivar

Σάββατο 8 Ιουλίου το Blend υποδέχεται στο Bolivar τους Ουκρανούς superstar της melodic techno Artbat, ένα από τα πιο περιζήτητα δίδυμα της παγκόσμιας dance σκηνής, που έρχεται για να ξεσηκώσει με ρυθμό και μελωδία το αθηναϊκό κοινό. Μαζί τους ο Nick Devon.

https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar/artbat

KAS:ST I Sat July 15 I Bolivar

Σάββατο 15 Ιουλίου Bolivar Blend & SEDS παρουσιάζουν ένα από τα πιο σημαντικά στον χώρο της melodic techno, το δίδυμο των Γάλλων KAS:ST που αντιπροσωπεύει τον ήχο που ξεσηκώνει και μαγεύει τα dancefloors όλου του πλανήτη. Μαζί τους οι Reign of Time.

https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar/kasst

Deborah De Luca I Sat Aug 5 I Bolivar

Σάββατο 5 Αυγούστου Bolivar & Blend παρουσιάζουν την Ιταλίδα superstar Deborah de Luca – γνωστή για το πάθος και την ισχυρή προσωπικότητα της στα decks, επιστρέφει στο Bolivar για μία εκρηκτική techno βραδιά. Μαζί της ο Manolaco

https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar/deborahdeluca/

Info & Reservations : 6970367684 / 6989860678

email: [email protected]

Youtube channel: www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

www.facebook.com/bolivarbeachbar

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος,

Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι, Λεωφορεία: 141 , A1, A2 , B1 ,B2, Ε22 ,X96 στάση 3η Καλαμακίου

http://www.zee.gr/stop/1549

Κάντε τα κουμάντα σας!

 

Best of internet