Quantcast
guide EVENTS

To Senza κλείνει από την οδό Λέκκα και μας αποχαιρετά με ένα ανεπανάληπτο 2ήμερο φωτιά

3 χρόνια με street φάση και μοναδικά ιβέντς έφτασαν στο τέλος τους


LUBEN CREW · 8 Ιουνίου 2016

 

Διαβάσαμε με συγκίνηση το αποχαιρετιστήριο ποστ του Senza και μας έπιασαν τα δάκρυα με τις αναμνήσεις από την οδό Λέκκα που μας χάρισαν τα 3 τελευταία χρόνια.

 

Το Senza αποχαιρετάει την οδό Λέκκα και τα συναισθήματα που μένουν είναι ανάμεικτα, για το τέλος του σημείου αναφοράς μιας τεράστιας, επίσης ανάμεικτης γενιάς αλλά και παρέας, με την οποία γίναμε ένα! Με νοσταλγία για τα περασμένα και ενθουσιασμό για τα επόμενα, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο χώρο της διασκέδασης, μέσω εξωτερικών συνεργασιών και μοναδικών parties, για όλους εσάς που μας στηρίξατε αυτά τα χρόνια και… ποιος ξέρει; Ίσως σε λίγο καιρό τα ξαναπούμε κάπου αλλού…
Stay wild!

 

Καταγραφή

facebook event

Μετά απο ενα κύκλο τριών χρόνων το Senza αποχαιρετά το στενάκι της οδού Λέκκα. Γεμάτο απο το γέλια σας, τους χορούς κ τα φιλιά σας θα κάτσει λίγο στην άκρη για ξεκούραση!!!
Θα συναντιόμαστε στα εξωτερικά μας events μέχρι την μεγάλη επιστροφή!
Απεριόριστα,τεράστια ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ! Για την στήριξη και την ενέργεια σας όλα αυτά τα χρόνια! Γιατί το Senza σαν ιδέα χτίστηκε από τις παρέες! Αυτές που το 2013 ήθελαν να περνάνε τα βράδια τους με τρόπο διαφορετικό απο τους άλλους!!
Καθε τέλος, μία αρχή!

Μέχρι την μεγάλη επιστροφή…

Day 1
Daddy VS @Irineos The First

Day 2
DJ ALX VS Dimitris Mentzelos a.k.a. Delta Mee

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕ DJ ALX KAI ΔΗΜΤΡΗ ΜΕΝΤΖΕΛΟ

Best of internet