Quantcast
guide EVENTS

To Σάββατο πάμε στο Louder than Bombs, ένα φέστιβαλ αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες

Προβολές, bazaar και live για τον καλύτερο των σκοπών


LUBEN CREW · 15 Δεκεμβρίου 2015

Όταν η ΕΕ και τα κράτη-μέλη της -όπως το δικό μας- δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο απέναντι στα καραβάνια των ανθρώπων που φεύγουν διωγμένοι από τις πατρίδες τους, είναι απαραίτητο να γίνει και δικιά μας υπόθεση να κάνουμε την αλληλεγγύη πράξη.

Μια πρωτοβουλία νέων κινηματογραφιστών της Ελλάδας, με τη συνεργασία του Luben οδήγησε στο να στηθεί το Louder Than Bombs Fest με τη φιλοδοξία να συνδράμει βοηθώντας τόσο άμεσα, οικονομικά και στην πράξη, αλλά και ανοίγοντας το ζήτημα των προσφύγων σε ένα όσο γίνεται μεγαλύτερο ακροατήριο ανθρώπων, με στόχο να ενημερωθούν περισσότεροι και να προσφέρουν, να βοηθήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους.

Το Σάββατο 19 Δεκέμβρη στο φιλόξενο χώρο του Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1) θα αφιερώσουμε μια μέρα αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Με μια σειρά από προβολές βραβευμένων κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους από νέους δημιουργούς, ένα γεμάτο συναυλιακό πρόγραμμα, και bazaar.

Με όλα τα έσοδα του φεστιβάλ θα αγοραστούν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, αντικείμενα πρώτης ανάγκης και οτιδήποτε χρειάζονται συλλογικότητες που φιλοξενούν ή βοηθούν πρόσφυγες (Ενδεικτικά: Κατάληψη Νοταρά 26, Στέκι Μεταναστών, διάφορες πρωτοβουλίες στα ελληνικά νησιά) σε όλη τη χώρα.

Όλες οι αναγκαίες αποδείξεις και τα παραστατικά θα αναρτηθούν φανερά από αυτή τη σελίδα μετά τις αγορές των προϊόντων.

9UWAjui

Καλούμε επίσης οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να βοηθήσει και να βοηθηθεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ενημερώσει για την ως τώρα δράση της καθώς και για τις υπάρχουσες ανάγκες, καθώς και οποιονδήποτε αλληλέγγυο να φέρει στον χώρο του φεστιβάλ είδη πρώτης ανάγκης.

Η αλληλεγγύη όλων μας, πιο δυνατή από τις βόμβες τους.

Lineuplive acts:

Νατάσσα Μποφίλιου & Θέμης Καραμουρατίδης

Φοίβος Δεληβοριάς
Μαριέττα Φαφούτη
Zebra Tracks

The Noise Figures
The Jaguar Bombs
307 Jam Squad
The Snails

Προβολές:

“45 Βαθμοί” του Τζώρτζη Γρηγοράκη
“Σύκο” του Νικόλα Κολοβού
Joanna” του Παναγιώτη Φαφούτη
“Κουτί” της Κατερίνας Γιαννακοπούλου
“Βόλτα” της Στέλλας Κυριακοπούλου
“Χαμομήλι” του Νεριτάν Ζιντζιρία
Dye” του Γιώργου Τελτζίδη

Facebook event

Aναλυτικό πρόγραμμα για τις συναυλίες και περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες και το bazaar, σύντομα.

Best of internet