Quantcast
guide EVENTS

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤύΦΛΑ | Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Άντε, ακόμα και για την ξηρασία σας έχουμε λύση


LUBEN CREW · 16 Ιουνίου 2013

rozelafi

 
 

“Είναι μια αλήθεια γενικά αποδεκτή ότι κάθε κάτοικος μίας μεγαλούπολης θα βρίσκεται οπωσδήποτε σε αναζήτηση σεξ, μουσικής και αλκοόλ.”
– Jane Austen, Περηφάνεια και Προκατάληψη

 
 

Ποιός θα περίμενε ότι τη λύση στα προβλήματα των κατ’ επάγγελμα μονάχων-μονάχων θα την έδινε μία τρομοκρατική ομάδα;

Το ΡΟΖ ΕΛΑΦΙ είναι μία σέχτα μυστήριων προσώπων που έχει πραγματοποιήσει μία σειρά ιδιαίτερων χτυπημάτων με την κωδική ονομασία “Ραντεβού στα Τύφλα”. Μία στο τόσο, πιάνουν ένα μπαρ και στήνουν ένα αιρετικό υπερθέαμα που σκοπό έχει να κάνει τους θαμώνες στουπί από το αλκοόλ και να αξιοποιήσει τη μέθη τους για να τους ζευγαρώσει μεταξύ τους.

Στην προσπάθειά μας να διαφοροποιηθούμε απ’ τα παραδοσιακά μίντια που καταδικάζουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τα ανθρωποφάγα κτήνη του Ροζ Ελαφιού για το χτύπημα της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2013 στο SIX DOGS. Με ένα όνομα που παραπέμπει στη θρυλική προσπάθεια της μεγάλης τιμονιέρισας Βάσιας Τριφύλλη, το Ραντεβού στα Τύφλα κλέβει ξεδιάντροπα το μοτίβο της αγαπημένης εκπομπής ζευγαρώματος, προσθέτοντας στο μίγμα τα απαραίτητα ΝΤΡΙΝΚΣ και την ηθική του “Κουτσοί-Στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα”.

Τους κανόνες του παιχνιδιού θα τους μάθετε εκεί. Το Ροζ Ελάφι μας απείλησε ότι θα μας αφήσει στο ράφι με χυμό αν τους αποκαλύψουμε.

Οπότε, σε περίπτωση που αναζητάτε ταίρι, το Ροζ Ελάφι και το Luben σας παρουσιάζουν:

 
 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤύΦΛΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 στις 21:30
SIX DOGS – Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

 
 

(Σημ.: Το ΡΟΖ ΕΛΑΦΙ και το Luben νίπτουν τας χείρας για πιθανές εγκυμοσύνες και μετάνοιες της επόμενης ημέρας).

 
 

Για το event sto Facebook, κλικ εδώ.

Best of internet