Quantcast
guide EVENTS

Το Temple Athens κάνει opening με ένα συναυλιακό διήμερο φωτιά

Ένας “ναός” για την μουσική και την τέχνη ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 11 Νοεμβρίου


Μαρίτα Αλημίση · 2 Νοεμβρίου 2017

Σύμπραξη μερικών ήδη σεσημασμένων δραστών στο συναυλιακό χώρο της Αθήνας (και όχι μόνο), το Temple είναι ένας νέος χώρος που ήρθε για να στεγάσει ένα όραμα για τη μουσική και την τέχνη στο σύνολό της. Βασικό του στόχο έχει να προσφέρει μια στέγη για ένα σύνολο events, live και dj set με μια ταυτότητα που δεν είχε, εως τώρα, ολοκληρωμένη εκπροσώπηση σε κάποιο αθηναϊκό venue. Μια γεύση άλλωστε από την δυναμική ενός τέτοιου εγχειρήματος είδαμε στο πρόσφατο Fraternity Of Sound Festival 2017.

Με αυτή την αφορμή, στον χώρο, το Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Νοεμβρίου πραγματοποιείται ένα διήμερο απόλυτα σύμφωνο με την αισθητική, τη νοοτροπία και την οπτική εκείνων που το έστησαν σχετικά με τη μουσική και όσα αυτή αφορά, κλείνοντας ταυτόχρονα έναν πρώτο κύκλο, που ξεκίνησε να διαγράφεται από την ίδρυση της 3 Shades of Black και τη πρώτη συναυλία του King Dude στην Αθήνα, στις 17 Ιουνίου του 2014.

Τέσσερα καλλιτεχνικά σύνολα (King Dude, Skull & Dawn, Aluk Todolo, Agnes Vein) αλλά και ένα νεότερο (The Dark Red Seed), θα συνυπάρξουν μέσα σε ένα διήμερο, που θα έρθει να γεφυρώσει το παλιό με το νέο, με σκοπό τη δημιουργία απόλυτων συναυλιακών εμπειριών, και τη γέννηση στιγμών ψυχικής τέρψης και αγωνιώδους έκστασης.

Το Temple δεν ήρθε να αλλάξει τη συναυλιακή ζωή της πόλης, ούτε κι έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι σε αυτήν, παρά γεννήθηκε στη καρδιά της, ως εγγενής ανάγκη μας για το νέο, το ποιοτικό, το αξιοπρόσεκτο, μα πάνω απ’ όλα το ειλικρινές. Ως ενσάρκωση των φωτεινότερων και σκοτεινότερων ονείρων μας, το νέο αυτό σπίτι, μέλει να αποτελέσει έναν πραγματικό Ναό, για τη μουσική, τη τέχνη, μα πάνω απ’ όλα την ανήσυχη ψυχή, αυτή που δεν ξεκουράζεται και πάντα αναζητά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου
King Dude [USA] (full band) present “Sex”
Special guests: Skull & dawn [GR] + The Dark Red Seed [USA]

Κυριακή 12 Νοεμβρίου
Aluk Todolo [FR] perform “Occult Rock”
Special guest: Agnes Vein [GR]

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Προπώληση: 7€ (ανά ημέρα)
• Ταμείο: 10€ (ανά ημέρα)
• Διήμερο εισιτήριο: 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η έναρξη της προπώλησης θα ανακοινωθεί σύντομα):
• Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt Greece
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
• Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

*** Όλες οι αποδείξεις εισιτηρίων του viva.gr θα ανταλλάσσονται με κανονικά hard copy συλλεκτικά εισιτήρια, την ημέρα της συναυλίας, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

Πόρτες: 20:00 

Temple Athens
Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα

Facebook Event

Best of internet