Quantcast

5 λόγοι που ένα laptop μπορεί να καλύψει τις gaming ανάγκες σου

Υπάρχει λόγος να πάρεις laptop για gaming; Κάμερα σε μας

THE NERDSTREAM

20 Οκτωβρίου 2020

Είναι πολύ το μελάνι, ο ιδρώτας και τα δάκρυα (ίσως και το αίμα;) που έχει χυθεί, φίλες και φίλοι, για το μεγάλο ερώτημα του ποια είναι η ιδανική συσκευή για να παίξεις video games. Οι αφηγήσεις για τις βιβλικές μάχες μεταξύ των υποστηρικτών της κονσόλας και των φανατικών του pc χάνονται μέσα στα βάθη των αιώνων, χωρίς να λείπουν κι οι θλιβεροί εμφύλιοι μέσα σε κάθε στρατόπεδο. Υπάρχει, όμως, κι ένας ξεχού υποψήφιος. Το laptop.

Ναι, το laptop. Μπορεί στο παρελθόν οι τεχνικές προδιαγραφές να μην του επέτρεπαν να μπει στην κούρσα του gaming, αλλά τα τελευταία χρόνια που τα laptops γίνονται όλο και πιο τούμπανα δεν υπάρχει πλέον τίποτα να τα κρατάει πίσω. Για να μη λέτε ότι δεν ξέρατε, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε 5 λόγους που ένα laptop μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω τις gaming ανάγκες σας. Όποιες κι αν είναι αυτές. Πάμε.

Πάτε παντού, μαζί, όπως πρέπει

Μπορείς να αράξεις με το desktop στο κρεβάτι ώστε να παίξεις το αγαπημένο σου game εκείνες τις τελευταίες στιγμές μέχρι ο Μορφέας να σε οδηγήσει στην γλυκιά χώρα του ύπνου; Μπορείς να πάρεις την κονσόλα στην τουαλέτα ώστε να περάσεις την ιερή ώρα του σιματοςχε κάνοντας κάτι διαφορετικό από το να διαβάζεις τις τεχνικές προδιαγραφές του πλυντηρίου. Όχι και όχι. Και τα δύο όμως γίνονται εξαιρετικά εύκολα με ένα μικρό, κομψό, τουρμπίσιο gaming laptop σαν το HP Pavilion Gaming.

Τα κάνει όλα, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα

Θέλεις να παίζεις games. ΟΚ. Επίσης όμως θέλεις να προσποιείσαι ότι δουλεύεις, γράφεις εργασίες, απαντάς σε emails και άλλα τέτοια πράγματα που έχουμε ακούσει ότι κάνουν οι ενήλικες. Ένα gaming laptop σε ακολουθεί παντού και κάνει τα πάντα, από το κράτημα σημειώσεων την ώρα του μαθήματος στη σχολή μέχρι τη στιγμή που κάθεσαι στο χιπστεροκαφέ του κέντρου όπου προσποιείσαι ότι γράφεις το πρώτο σου μυθιστόρημα ενώ παίζεις LoL.

Αντέχει τα πάντα (και κυρίως την οργή σου)

Δεδομένου ότι για ένα laptop η επίδοση αποτελεί μεγαλύτερο challenge σε σχέση με ένα desktop, τα gaming laptops φοράνε τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά, από επεξεργαστές και ηχεία μέχρι κάρτες μνήμης και γραφικών, οδηγώντας σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης, επειδή ξέρουμε ότι έχεις προβλήματα διαχείρισης θυμού όταν χάνεις (όπως όλοι μας), σε διαβεβαιώνουμε ότι, ναι, ένα gaming laptop θα αντέξει τις εκρήξεις οργής σου.

Αναβαθμίζεται εύκολα και γρήγορα

Θέλεις να κωλοφτιάξεις το μαραφέτι σου; Έκρυβες πάντα μέσα σου έναν αμαξοκάγκουρα πίσω από το ευγενές προσωπείο του νέρντουλα; Τότε να ξέρεις ότι να gaming laptop αναβαθμίζεται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από ένα desktop pc, είτε πρόκειται για μερακλίδικες καστομιές είτε πρόκειται για νέο hardware και mods.

Έχει την Αισθητική

Εντάξει, είπαμε, κωλοφτιάχνουμε τα pc μας αλλά δεν θα φτάσουμε και στα άκρα. Όλοι το ξέρουν πως συχνά οι gamers επιδίδονται στο ανεξέλεγκτο κιτς όταν αναλαμβάνουν να διαμορφώσουν το gaming set τους. Αντίθετα, ένα gaming laptop έχει στυλ, έχει φινέτσα, έχει λεπτότητα, έχει διακριτικούς φωτισμούς και θεληματικές γωνίες.

Αν σ’ ενδιαφέρει το ποιοτικό φορητό gaming, λοιπόν, το HP Pavilion Gaming είναι ένας λεπτός και ισχυρός φορητός υπολογιστής, ειδικά σχεδιασμένος για online gaming, που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις φουλ κομπλέ γραφικά με επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5, ο οποίος ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.

Ταυτόχρονα, είναι εξοπλισμένο με μια μικρή (15.6) και κομψή οθόνη micro-edge, αλλά και τούμπανα μπροστινά ηχεία από την B&O για ισχυρό και προσαρμόσιμο ήχο. Και βέβαια, επειδή δε νοείται gaming χωρίς κάψιμο αμέτρητων ωρών, περιλαμβάνει βελτιωμένο σύστημα ψύξης που μεγιστοποιεί τη ροή αέρα για μεγαλύτερη συνολική απόδοση και σταθερότητα.

Best of internet