Quantcast
THE STREAM

Αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία με 76 νεκρούς: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα

Υπάρχουν 5 επιζώντες


Τσαγκ · 29 Νοεμβρίου 2016

Νωρίτερα σήμερα συνετρίβη ένα αεροσκάφος ενώ ταξίδευε από Βραζιλία προς Κολομβία. Από τους 81 επιβαίνοντες του αεροσκάφους το οποίο συνετρίβη στην Κολομβία, σύμφωνα με την αστυνομία, οι 76 είναι οι νεκροί και 5 οι επιζώντες.

cyaoekpxaaeutsw

Ό,τι απέμεινε από την άτρακτο του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αεροσκάφος έχει πέσει σε σημείο με άσχημες καιρικές συνθήκες που δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να φτάσουν.

092837

Ο δήμαρχος της πόλης του Μεντεγίν όπου έπεσε το αεροσκάφος ανέφερε ότι «πρόκειται για τραγωδία τεραστίων διαστάσεων»

stream_img

Στο αεροσκάφος επέβαινε και η βραζιλιάνικη ομάδα  Σαπεκοένσε η οποία μετέβαινε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Σουνταμερικάνα, ενάντια στην Ατλέτικο Νασιονάλ, την σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας.

cyacyb6w8aayxwd

Ένας από τους επιζώντες πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από τις αρχές. Μεταξύ των επιζώντων φέρονται να είναι οι ποδοσφαιριστές Alan Ruschel, Danilo και ο τερματοφύλακας Jakson Follmann.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των σωστικών συνεργείων, δεν είχε γίνει κάποια έκρηξη στο αεροπλάνο. Ο πιλότος του αεροπλάνου λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του από τα ραντάρ, είχε ζητήσει άδεια άμεσης προσγείωσης λόγω προβλήματος με τα ηλεκτρονικά του σκάφους.

Συγκλονισμένοι είναι οι οπαδοί της ομάδας

Το αεροσκάφος ανήκε στην εταιρεία Lamia της Βενεζουέλας και θα εκτελούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο Jose Maria Cordova στο Ριονέγκρο, το δεύτερο μεγαλύτερο της Κολομβίας. Με το ίδιο αεροσκάφος πρόσφατα είχε ταξιδέψει και η εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Best of internet