Quantcast
THE STREAM

Κινηματογραφικό ντου και βρωμόξυλο σε live stream έφαγε ο Sin Boy την ώρα που κουρευόταν

Μην πάει ένας άνθρωπος να κάνει το μποτέ του


THE NEWSROOM · 29 Μαρτίου 2024

Οριακά σκηνοθετημένη θα μπορούσε να είναι η κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Sin Boy, αν και πρέπει να πούμε εδώ το ξύλο που έφαγε φαίνεται υπέρ του δέοντος ρεαλιστικό (εκτός αν αυτό ήταν το νόημα). Τα περί σκηνοθεσίας τα λέμε γιατί ο γνωστός τράπερ δέχτηκε άγρια επίθεση από αγνώστου ταυτότητας κουκουλωμένα άτομα την ώρα που κουρευόταν ΚΑΙ έκανε live stream – σα να λέμε στην τέλεια θέση για να καταγράψει μόνος του το ντου.

Όπως είπμαε και παραπάνω, το ξύλο φαίνεται 100% ρεαλιστικό. Αρκεί να ακούσετε το πάθος στα βρισίδια και να δείτε το ότι ο άλλος πάει να τον κοπανήσει με το μεταλλικό σκαμπό:


Στη συνέχεια, ο Sin Boy ανέβασε ένα στόρι με ένα αγαλματίδιο Όσκαρ, θέλοντας προφανώς να αβαντάρει τα περί σκηνοθεσίας:

Τα σενάρια εδώ είναι τα εξής: Πρώτον, ότι ο Sin Boy πλήρωσε για να τον δείρουν στα ψέματα για λόγους PR. Το σενάριο αυτό δε μας φαίνεται και πολύ πιθανό γιατί φαίνεται να έφαγε κανονικό ξύλο. Δεύτερον, ότι ο  Sin Boy πλήρωσε για να τον δείρουν στ’αλήθεια για λόγους PR. Το μειονέκτημα αυτού του σεναρίου είναι ότι όντως τον σαπίσανε, όμως έχει το πλεονέκτημα ότι το βίντεο θα φαίνεται πιστευτό.

Το τελευταίο σενάριο είναι ότι κάποιοι τον κοπανήσανε για δικούς τους λόγους (pro bono που λέμε), όμως ο πονηρός Sin Boy προσπάθησε εκ των υστέρων να το δείξει σαν σκηνοθετημένο ώστε να τον δει το κοινό ως τον απίστευτο mastermind των δημοσίων σχέσεων που δε θα διστάσει να κάνει τα πάντα για τα views.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε μόνα σας συμπέρασμα:

Αφήνουμε εδώ και αυτό το απίστευτο Sin Boy-ικό γνωμικό:

Best of internet