Quantcast
THE STREAM

Τύπος μπήκε στο νοσοκομείο για εγχείρηση και κατέληξε σε πακέτα τσιγάρων χωρίς την άδειά του (PHOTO)

Ο ίδιος δεν είναι καν καπνιστής


LUBEN CREW · 18 Νοεμβρίου 2016

Πολλοί έχουν δυσαρεστηθεί με τη νέα εμφάνιση των πακέτων τσιγάρων, τα οποία πλέον κοσμούνται υποχρεωτικά από προειδοποιητικά memes με αρκετά ανατριχιαστικές (και μερικές φορές γελοίες) φωτογραφίες.

esig1

Ακόμη περισσότερο όμως τα έχει πάρει ένας 54χρονος Ισπανός ο οποίος έμαθε από κάποιους γείτονές του ότι μια φωτογραφία του που τον απεικόνιζε διασωληνωμένο σε νοσοκομειακό κρεβάτι φιγούραρε πάνω στα πακέτα τσιγάρων.

Ο 54χρονος από τη Γαλικία καταγγέλλει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε εν αγνοία του ενώ ήταν σε αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο της Κομποστέλα το 2013.

sig2

Ο γνωστός μόνο απ’ τα αρχικά του, FJTA, κατέθεσε μήνυση εναντίον του νοσοκομείου, λέγοντας ότι οι γείτονές του είδαν τη φωτογραφία και τον αναγνώρισαν, ενώ αναφέρει ότι ο ίδιος δεν είναι καν καπνιστής και ότι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση στην πλάτη. Η φωτογραφία του διασωληνωμένου FJTA μάλιστα δεν έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ισπανία αλλά σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Αυτή η ιστορία φυσικά μας βάζει σε υποψία και για τις υπόλοιπες φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στις προειδοποιήσεις στα πακέτα τσιγάρων. Για παράδειγμα ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε εάν ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία για την αύξηση του κινδύνου σεξουαλικής ανικανότητας φωτογραφήθηκε εν αγνοία του από κάποιον την ώρα που διπλωμένος καταριόταν που δε του σηκώνεται.

 
tsigara3

Best of internet