“Όποιος χάνει στις δημοσκοπήσεις κερδίζει στις εκλογές” η σημερινή σοφία του Παύλου Πολάκη

stream

“Όποιος χάνει στις δημοσκοπήσεις κερδίζει στις εκλογές” η σημερινή σοφία του Παύλου Πολάκη

Ένα ψύχραιμο συμπέρασμα για τη σημερινή δημοσκόπηση της Αυγής που βγάζει καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο


Bobol Gordello · 2 Οκτωβρίου 2016

Ντόρος έχει ξεσπάσει στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα από το πρωί μετά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue για λογαριασμό της Αυγής, που ούτε λίγο ούτε πολύ δίνουν για καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

4B06DD9F14EB7C7D1947D3BDBC6B0036

Ενδεικτικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, 9 στους 10 πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση, 8 στους 10 δυσαρεστημένοι από την αντιπολίτευση και 8,5 στους 10 δυσαρεστημένοι από τη ρότα που τραβάει η χώρα. Όσον αφορά, δε, τα σπαρακτικά διλήμματα “ΣΥΡΖΑΝΕΛ ή ΝΔ” και “Τσίπρας ή Κυριάκος”, η κυβέρνηση δείχνει να είναι πίσω με το κοντέρ στο πρώτο deathmatch να γράφει 14-36 και 23-42 στο δεύτερο, με αρκετά μεγάλα ποσοστά να απαντούν όχι και στα δύο.

vouli.2.10.708

Στην Κουμουνδούρου, όμως, δε δείχνουν να ανησυχούν για τα προγνωστικά που καταγράφηκαν για λογαριασμό της εφημερίδας τους και, έτσι, μετά τις αγχωμένες δηλώσεις του κυβερνητικού επιτελείου ότι πάμε για τετραετία, ήρθε και ο Παύλος Πολάκης να καθησυχάσει τα πνεύματα:

Οι δημοσκοπήσεις είναι για να σπάνε, σαν τις παραδόσεις στη μπάλα, σύμφωνα με το λαλίστατο Υφυπουργό Υγείας. Όπως έσπασαν στο δημοψήφισμα, φερ’ ειπείν, ασχέτως του αν τελικά τότε η κυβέρνηση σεβάστηκε τις δημοσκοπήσεις, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.

Best of internet