Quantcast
THE STREAM

87χρονη Γερμανίδα τρώει φυλακή για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο επειδή είπε το Άουσβιτς camp εργασίας

Και πως δεν υπήρξε κανένα Ολοκαύτωμα


LUBEN CREW · 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η 87χρονη Ούρσουλα Χάβερμπεκ μπήκε φυλακή για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο για τον ίδιο λόγο: Είναι αρνητής Ολοκαυτώματος και δηλώνει ότι το άουσβιτς ήταν απλά στρατόπεδο εργασίας. Το δικαστήριο της πόλης Detmold της έριξε οκτώ μήνες, αλλά η ναζί γιαγιά θα κάνει έφεση.

haverbeck126_v-contentxl

Η Ούρσουλα Χάβερμπεκ έστειλε γράμμα στον δήμαρχο της πόλης το Φεβρουάριο, επειδή εκεί κοντά δικαζόταν ένας πρώην φρουρός του Άουσβιτς. Εκεί ανέπτυσσε τις απόψεις της, που περιλαμβάνουν το ότι το στρατόπεδο εξόντωσης ήταν απλά στρατόπεδο εργασίας, πως δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων και πως δε γινόταν καμία συστηματική εξόντωση ανθρώπων.

ursula1

Είναι η δεύτερη φορά που η γιαγιά το κάνει, καθώς το είχε ήδη υποστηρίξει σε μια συνέντευξή της το 2015. Τότε είχε φάει 10 μήνες, έκανε όμως έφεση και τις γλίτωσε. Οι απόψεις της μάλλον συνδέονται με τη φιλία που έχει με τη Γκούντρουμ Μπούρβιτζ, που είναι η κόρη του Χάινριχ Χίμλερ, που ήταν αρχηγός των SS στο τρίτο Ράιχ. Η Χάβερμπεκ αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα, του οποίου η άρνηση είναι ποινικό αδίκημα στη Γερμανία και καταγγέλει τη γερμανική νομοθεσία που προστατεύει ένα ψέμα.

(πηγή)

 

Best of internet