Quantcast
THE STREAM

O πρώην ηγέτης της Κου Κλουξ Κλαν στηρίζει την υποψηφιότητα του Ντόναλτ Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ

Δείξε μου τον σύμμαχο σου να σου πω ποιος είσαι


Τσαγκ · 30 Αυγούστου 2016

kkk-leader-david-duke

Με ηχογραφημένο μήνυμα ο Ντέιβιντ Ντιουκ, πρωην ηγέτης της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν, κάλεσε τους λευκούς Αμερικάνους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον Ντόναλτ Τραμπ στις επικείμενες προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Το μήνυμα τους εκτός από την στήριξη στον Τραμπ είχε στόχο την προώθηση της υποψηφιότητάς του στη Λουιζιάνα για τη Γερουσία, σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Ντιουκ ανέφερε

“Αν δεν σταματήσει η τεράστια μετανάστευση θα γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα. Χάνουμε το δικαίωμα μας στα όπλα μας υπερφορολογούν και οι ξένοι μας παίρνουν τις δουλειές. Ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε τον Τραμπ για πρόεδρο και έμενα για Γερουσιαστή στην Λουιζιάνα”

 

Οι εκπρόσωποι της εκστρατείας πάντως του Ντόναλτ Τραμπ δήλωσαν στο site Politico ότι

” O κύριός Τραμπ, συνεχίζει και καταγγείλει τον Ντέιβιντ Ντιουκ και οποιαδήποτε ομάδα ή άτομο που κηρύττει το μίσος” και συνέχισαν λέγοντας ” δεν υπάρχει χώρος για αυτό στο ρεπουμπλικάνικο κόμμα άλλα ούτε και στην χώρα μας, δεν έχουμε καμιά γνώση πάνω στα μηνύματα του Ντιουκ, παρόλα αυτά τα αποκηρύσσουμε και τα καταδικάζουμε έντονα”

maxresdefault (2)

Δύσκολο πάντως να πείσει ο άνθρωπος που όλη η προεδρική του εκστρατεία βασίζεται πάνω στο κήρυγμα μίσους για τους μουσουλμάνους και στο γιγαντιαίο τοίχος που τάζει στους ψηφοφόρους του ότι θα υψώσει στα σύνορα με το Μεξικό.

 

 

 

Best of internet