Quantcast
THE STREAM

O Πάνος Καμμένος μας έταξε ότι η Ελληνική Βιομηχανία Όπλων θα παράγει κάποτε τα δικά μας Καλάσνικοφ

Και λίγη βοτκίτσα να γίνουμε επιτέλους σοβιετική δημοκρατία


LUBEN CREW · 31 Μαΐου 2016

O πολέμαρχος ΥΠΕΘΑ Καμμενος, μίλησε στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, σε μια συζήτηση με θέμα το μέλλον της κρατικής αμυντικής βιομηχανίας.

kammenos-oplo

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι όσο είναι κυβέρνηση, η κρατική αμυντική βιομηχανία θα έχει δουλειά και ότι τα χει κανονίσει με τους Ρώσους για να γίνει συμπαραγωγή καλάσνικοφ στο Αίγιο (όταν τελειώσει το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στους Ρώσους) τα οποία σύμφωνα με τον υπουργό θα έχουν και πιστοποίηση του ΝΑΤΟ (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) , γιατί… θα παράγονται από χώρα του ΝΑΤΟ.

«Στην ΕΒΟ στο Αίγιο, όταν τελειώσει το εμπάργκο με τη Ρωσία, θα έχουμε συμπαραγωγή των καλάσνικοφ, τα οποία θα είναι και πιστοποιημένα από το ΝΑΤΟ, καθώς θα παράγονται σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ», είπε μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος του Καμμένου με την Κανέλλη

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ (Ειδική Αγορήτρια του Κ.Κ.Ε.): Με συγχωρείται, αλλά σας διακόπτω, γιατί η διατύπωση ήταν τέτοια. Θα πάρει το ΝΑΤΟ «καλάσνικοφ»;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας):  Δεν ξέρω αν θα πάρει το ΝΑΤΟ «καλάσνικοφ», πάντως όταν παραχθούν σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ παίρνουν το πιστοποιητικό του ΝΑΤΟ και μπορούν να πωληθούν και σε χώρες του ΝΑΤΟ

Η φάση είναι Πάνος Καμμένος, καλάσνικοφ και βότκα:

kammenos_kalasnikov2

 

Bασικά θα γίνουμε απευθείας πρώην Γιουγκοσλαβία:

Best of internet