Quantcast

Ψημένος με Ρέτσο εμφανίστηκε ο Μεντιλίμπαρ, σε φάση “coach να το συζητήσουμε” οι ολυμπιακοί

Αυτό ίσως χρειαστεί VAR

THE NEWSROOM

5 Απριλίου 2024

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί περισσότερο στη φετινή Superleague. Ο Έλληνας στόπερ πρώην wonderkid έχει παίξει πολύ και σε αρκετά ματς είναι καλός, παρόλα αυτά δεν του λείπουν οι γκέλες που έχουν κοστίσει βαθμούς. Ο Ρέτσος συζητιέται αρκετά ανάμεσα στους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Άλλοι στηρίζουν, άλλοι θέλουν να τον ξεχάσουν. Ο Μεντιλίμπαρ σίγουρα ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Ο Ρέτσος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο της κριτικής μετά την απόφασή του να μην μαζέψει τον Ελιάσον στο πρόσφατο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα ο Σουηδός να σκοράρει και η ΑΕΚ να πάρει το ματς. Ο Μεντιλίμπαρ ωστόσο δεν ακούει τίποτα για τον παίκτη του. Στα πλαίσια των δηλώσεών ενόψει του Λαμία-Ολυμπιακός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρέτσο. Πιο αναλυτικά

“Όπως και στον επιθετικό δεν στέκομαι στα πόσα γκολ θα βάλει αλλά στο τι δουλειά θα προσφέρει γενικότερα μέσα στον αγώνα, έτσι και με τον Ρέτσο δεν χρειάζεται να σταθώ σε ένα λεπτό του αγώνα αλλά στο τι προσφέρει σε ολόκληρο τον αγώνα. Γενικά είναι κάτι που συμβαίνει. Στον δικό μας άνθρωπο να κάνουμε πολύ περισσότερη επίθεση από ότι σε έναν ξένο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά που κάνει ο Ρέτσος μέσα στο γήπεδο και για αυτό συνεχίζω να τον θέλω μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια μας”.

Σύφμωνα με πληροφορίες μας αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κάποιες ενστάσεις, όμως πάντα ο προπονητής έχει τον τελευταίο λόγο.

Best of internet