Το Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι troll και θα κάνει πάταγο

stream

Το Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι troll και θα κάνει πάταγο

Πολιτικοί: Δεν τους φτιάχνουν όπως παλιά


President Creed · 25 Μαΐου 2016

Μέχρι και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει ότι η αλήθεια κρύβεται στον Ανδρέα τον Παπαντρέο και ετοιμάζει βαρβάτο hommage στον μεγάλο ηγέτη για να πάρει τα κλειδιά του ΠΑΣΟΚΟφικέησον από την πράσινη παράταξη. Πόσω μάλλον και άλλοι σκληροπυρινικοί φίλοι του Αντρέα και μέλη του παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθόδοξου, οι οποίοι δε μπορούσαν να μείνουν με σταυρομένα τα χέρια και να αφήσουν την επέτειο θανάτου του Παπανδρέου να περάσει χωρίς ανάλογο ηβέντ.

Οπότε βρέθηκε η τέλεια αφορμή ώστε το Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου να σηκώσει τα μανίκια και να αναλάβει δράση, αρχής γενομένης με ένα μεγαλόπρεπο τρίμπιουτ στον μεγάλο πολιτικό στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα.

 

ΠΑΠΑΤΡΕΟ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
20 χρόνια μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου, η πολιτική του παρακαταθήκη είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Οι θέσεις του για τα μεγάλα εθνικά θέματα (την Κύπρο Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, Ελληνοτουρκικές σχέσεις, το όνομα της FYROM, την Θράκη, το Αιγαίο, τις διεθνείς συμμαχίες και για την οικονομική και κοινωνική πολιτική, την διαχείριση του δημοσίου χρέους κλπ), απαιτούν ένα μεγάλο ανοικτό δημόσιο διάλογο βασισμένο στις αρχές και τις αξίες που διατύπωσε και οριοθέτησε απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και τον οικονομικό και πολιτισμικό ιμπεριαλισμό.

Με αίσθημα χρέους απέναντι του πραγματοποιούμε στις 23 Ιούνη (ημέρα που έφυγε από κοντά μας) στις 5.30 μμ στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας μια ανοικτή εκδήλωση- ημερίδα. Πρόκειται για μια πρώτη προσπάθεια με μοναδικό σκοπό, να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας σε ότι αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου και για να γνωρίσουν οι νεώτεροι το μέγεθος του πολιτικού άνδρα.


Επίσης την ίδια μέρα στις 12 το πρωί, θα συμμετέχουμε στο τρισάγιο μνημόσυνο στον τάφο του στο Ά νεκροταφείο Αθηνών.

Η εκδήλωση στο πολεμικό Μουσείο περιλαμβάνει ολοκληρωμένες εισηγήσεις και βίντεο, που καλύπτουν όλα τα θεματικά αντικείμενα.

Η πρωτοβουλία ανήκει σε πρώην βουλευτές και είναι ανοικτή, σε οιονδήποτε επιθυμεί να συμμετέχει, δίχως κανένα απολύτως αποκλεισμό. Ο περιορισμένος χρόνος δεν μας επέτρεψε να επικοινωνήσουμε με πάρα πολλούς που θα το θέλαμε, γιαυτό η επίσημη ανακοίνωση της πρόσκλησης θα γίνει στις 13 Ιούνη και θα ολοκληρωθεί όταν μαζευτεί ηλεκτρονικά το σύνολο των υπογραφών από πρώην βουλευτές και στελέχη τα οποία καλούμε να στείλουν μήνυμα συμμετοχής με τα πλήρη στοιχεία τους και την πολιτική ή κομματική τους ιδιότητα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

 

Όσοι πιστοί θέλετε να είστε παρόντες σε αυτή την ιστορική εκδήλωση, δεν έχετε παρά να κάνετε RSVP στο email του απρισιέησον σοσάηετι του Αντρέα Παπαντρέο.

Best of internet