Quantcast
POLITIX

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου ετοιμάζει η κυβέρνηση

Αλλά η Φώφη λέει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δικό της


Τσαγκ · 17 Μαΐου 2016

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ ούτε ενωμένο ούτε δυνατό, άλλα το φάντασμα του Ανδρέα 20 χρόνια μετά τον θάνατο του είναι ακόμα εδώ , και αυτό το καλοκαίρι και τριγυρίζει κάνοντας τα πασοκικά old skool κουμάντα του μέσα και έξω από την βουλή.

Αυτό σκέφτηκαν στο Σύριζα και ετοιμάζουν μεγάλη εκδήλωση τον Ιούνιο για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου σοσιαλιστή. Όπως διαβάσαμε εδώ:

Προβληματισμό προκαλεί στη Χαρ. Τρικούπη η διαχείριση της εκδήλωσης για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου στις 23 Ιουνίου, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Βουλής και τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ. Oπως αποκάλυψε χθες η «Κ», στην εκδήλωση θα είναι παρών ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και διά του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση ζητήθηκε η συνδρομή από την κ. Φώφη Γεννηματά ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κάτι μάλλον φυσιολογικό, καθώς πρόκειται για το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Η Φώφη εκτός από μητέρα των δράκων  είναι και επίσημη κάτοχος του original ΠΑΣΟΚ , και σίγουρα δεν θέλει o “wannabe Ανδρέας ” Τσίπρας να καπηλευτεί την εκδήλωση  οπότε έστειλε επιστολή στον Νίκο Βούτση, τον πρόεδρο της βουλής, ότι οκ, γουστάρει που θα γίνει το όλο event ΑΛΛΑ θα πρέπει να γίνει και τιμητική εκδήλωση εις μνήμην του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ από την βουλή στην οποία θα μιλήσουν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων ή εκπρόσωποι κομμάτων.

Με την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης η Φώφη πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μέσα από τα χέρια της την μαγεία του παλιού ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ.

a5ae96ec444452547e291eaa22b8b518

Best of internet