Quantcast
THE STREAM

Με το χερούλι στο χέρι έμεινε στρατιωτικός που παρουσίαζε στρατιωτικό τζιπ στον Πούτιν (VIDEO)

Κάποιου η καριέρα δεν προμηνύεται λαμπρή


President Creed · 13 Μαΐου 2016

Mια επίδειξη της πρωτοποριακής Ρωσικής τεχνολογίας θέλησαν να κάνουν στον Βλαδίμηρο Πούτιν μερικοί αξιωματούχοι του Ρωσικού στρατού και γι’ αυτό το λόγο έφεραν στο Σότσι μερικά τζιπ UAZ ρώσικης κατασκευής τροποποιημένα για στρατιωτική χρήση.

Russian President Vladimir Putin (2nd L) accompanied by Defence Minister Sergei Shoigu (2nd R), Russian Armed Forces Chief of Staff Valery Gerasimov (L) and Industry and Trade Minister Denis Manturov (C) inspects military vehicles after a meeting with military and defense industries' officials at the Bocharov Ruchei state residence in Sochi, Russia, May 12, 2016. Mikhail Klimentyev/Sputnik/Kremlin via Reuters

Aφού παράταξαν τα UAZ έξω από το εξοχικό του Πούτιν, ο ισχυρός άνδρας της Ορθοδοξίας θέλησε να τα επιβλέψει, και πήγε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού σε ένα από αυτά. Η πόρτα όμως μάλλον είχε πιτσικάρει και δεν άνοιγε.

Έτσι ο αντιστράτηγος Αλεξάντερ Σεβτσένκο πήγε να βοηθήσει τον Πούτιν να ανοίξει την πόρτα, αλλά ως γνήσιο τέκνο της Ρωσικής φυλής, δε μπόρεσε να ελέγξει τη δύναμή του και έμεινε με το πόμολο στο χέρι, το οποιό και πέταξε βιαστικά μέσα στην καμπίνα του άριστα κατασκευασμένου ρώσικου τζιπ.

https://www.youtube.com/watch?v=nIs5N-WdOJc

Ο Πούτιν φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει κάποιο γέλιο, ή κάποιο θυμό. Υποθέτουμε ότι ο αντιστράτηγος θα κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο το συντομότερο δυνατόν.

giphy

Best of internet