Quantcast
THE STREAM

Κι άλλο θύμα των τουριστοσέλφι: Κύκνος πέθανε αφού τον έσυρε τουρίστρια έξω από τη λίμνη (PHOTOS)

Κάποια ζώα δεν ποζάρανε, τώρα ποζάρουν δυστυχώς μέχρι και τα ζώα


LUBEN CREW · 8 Μαρτίου 2016

 

Οι τουρίστες φαίνεται ότι αποτελούν ένα είδος το οποίο βρίσκεται ένα σκαλί πιο κάτω απ’ τον Homo Sapiens στην εξελικτική αλυσίδα. Παρ’ ότι λοιπόν βρίσκονται πιο κοντά στα ζώα, τελικά συμπεριφέρονται χειρότερα και από αυτά. Ειδικά όταν θέλουν να βγάλουν selfies, πράγμα λογικό καθ’ ότι πρόκειται για περίτωση ζωής και θανάτου μια σέλφι με τριψήφιο αριθμό από likes.

Και αν βγάλεις selfie με ένα ζώο και το ζώο πεθάνει πάνω στην προσπάθειά σου να πετύχεις την κατάλληλη πόζα, τότε πάλι όλα καλά, μιας και πλέον στο facebook οι φίλοι σου μπορούν να βάλουν reaction SAD ή Έλεος και όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει κακή διαφήμιση.

Μετά το μωρό δελφίνι το οποίο πέθανε επειδή κάγκουρες τουρίστες ήθελαν να βγάλουν σέλφι μαζί του στην Αργεντινή, τώρα το επόμενο θύμα της μάστιγας των selfies είναι ένας κύκνος.

Μια τουρίστρια εντόπισε έναν λευκό κύκνο στις όχθες της λίμνης Orchid στη FYROM και σκέφτηκε ότι αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να βγάλει μια selfie τη φάτσα της μαζί με το λευκό πτηνό- και όποιον πάρει ο Χάρος.

 

A rare tourist vulgarity in Ohrid: killing a swan to take a picture.

 

Η τουρίστρια άρπαξε τον κύκνο μέσα από τη λίμνη γραπώνοντας τα φτερά του και τον έσυρε μέχρι τις όχθες της λίμνης.

 

A rare tourist vulgarity in Ohrid: killing a swan to take a picture.

Ο κύκνος, για άγνωστο λόγο, δεν καθόταν να ποζάρει με το άλλο ζώο που του έκανε κεφαλοκλείδωμα. Μετά από μερικές πόζες η τουρίστρια εγκατέλειψε τον κύκνο στη στεριά όπου ο κύκνος είχε μείνει εντελώς ακίνητος, όπως διαβάζουμε στην metro.co.uk .

Ξέραμε ότι πλέον είναι περισσότεροι οι άνθρωποι που πεθαίνουν από selfies παρά από καρχαρίες. Απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι περισσότεροι και οι καρχαρίες που θα πεθαίνουν από selfies.

 

 

 

Ίσως βρεθεί το τέρας του Λοχνες να την αρπάξει από τα μαλλιά, να τη σύρει στη μέση της λίμνης και να την εγκαταλείψει εκεί μέχρι να βγάλει selfies από το βυθό της λίμνης.

Best of internet