Quantcast
THE STREAM

Ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ τα πήρε στο κρανίο που απαγορεύτηκαν οι παπάδες στα σχολεία

Ο παραλίγο υπουργός της κυβέρνησης δηλώνει πως αλλοιώνεται ο ορθόδοξος χαρακτήρας της χώρας


LUBEN CREW · 4 Μαρτίου 2016

Ναι λοιπόν, ο γνωστός ακροδεξιός/μεταλλάς βουλευτής (που σας λέγαμε >>> εδώ) και συνεπώνυμος του Πάνου Καμμένου και συνιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ., ο άνθρωπος που ήταν για 12 ώρες υπουργός ξαναχτυπά με επικές δηλώσεις κατά του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη όπως διαβάσαμε εδώ:

«Ο κ. Φίλης δυστυχώς προκαλεί για μια ακόμη φορά με τη συμπεριφορά και τις απόψεις του. Μετά τα περιστατικά με τα βιβλία Ιστορίας και τη γενοκτονία των Ποντίων ένα ακόμα σοβαρό γεγονός έρχεται για να προστεθεί στην ήδη μεγάλη και καθώς φαίνεται  ατελείωτη λίστα των σφαλμάτων στα οποία έχει υποπέσει ο Υπουργός Παιδείας. Αυτή τη φορά όμως μιλάμε για τη πρόκληση έντασης και διατάραξης των σχέσεων της Κυβέρνησης με την Εκκλησία την οποία τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε απαράδεκτη και καταδικάζουμε απερίφραστα.

ϑʙ̏Ӊ`ͅS ʕ…эǓǓ (ICONPRESS/ć̇ԑǓ ͔ϕ͔ϕ̇ө ʁ̌ōϓ

Η ανάσυρση της εγκυκλίου από το χρονοντούλαπο που κυκλοφόρησε στα σχολεία από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική και που αναφέρει ότι «η είσοδος τρίτων στο σχολείο για πραγματοποίηση εκδηλώσεων, παραστάσεων ή ομιλιών, όπως για  διεξαγωγή ερευνών σε  σχολικό πλαίσιο, απαιτεί τη σχετική έγκριση ώστε να υπάρχει έλεγχος των λόγων που οι κληρικοί επισκέπτονται τα σχολεία»  δεν είναι τυχαία.

Ξεκινάνε τα ωραία.

Με αυτό τον τρόπο και τη γραφειοκρατία πλέον που δημιουργείται δυστυχώς θέτονται αμέσως εμπόδια στους διευθυντές να ανοίξουν τα σχολεία τους αλλά και στους μαθητές να ζητήσουν την επίσκεψη εκπροσώπων της Εκκλησίας. Ο κ. Φίλης πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η χώρα μας είναι συνυφασμένη με την Εκκλησία και την Ορθοδοξία. Όπως άλλωστε το ίδιο το ισχύον Σύνταγμα αναφέρει, η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και μεταξύ άλλων έχει σκοπό την «ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης» των Ελλήνων.

Σαουδική Αραβία likes this post

Η απαγόρευση λοιπών των εκπροσώπων της εκκλησίας να επισκέπτονται τα σχολεία και να αναπτύσσουν ισχυρή και άμεση σχέση και επαφή με τη νεολαία, την ώρα που δίνονται άδειες για δημιουργία Τζαμιών στην Αθήνα,  και για επισκέψεις των μαθητών σε μουσεία Ισλαμικής Τέχνης, δημιουργούν δυστυχώς συνειρμικά υπόνοιες για προσπάθεια αλλοίωσης του ορθόδοξου χαρακτήρα της χώρας.  Ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει άμεσα επίσημη θέση σχετικά με τη νέα κρίση που έχει δημιουργηθεί προκειμένου τα σχολεία μας να αποτελούν πράγματι χώρους  ελεύθερης διακίνησης ιδεών και απόψεων όπως ακριβώς είναι και το όραμα όλων όσων στοχεύουν στην αναβάθμιση της Παιδείας ως το ισχυρότερο όπλο για την αλλαγή της κοινωνίας μας προς το καλύτερο¨

Όπου περνάμε σε φάση Στέφανος Χίος για να δέσει το γλυκό. Εντάξει καμία έκπληξη:

108406-241212

H μόνη πραγματική απορία είναι το πως αυτός ο άνθρωπος είναι και οπαδός Slayer:

12784344_10156713862865089_873527096_n

 

Best of internet