Quantcast
THE STREAM

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαιώνει τους ψηφοφόρους του ότι την έχει μεγάλη (VIDEO)

Την έχει κανονική, ρωτήσαμε και την κόρη του


President Creed · 4 Μαρτίου 2016

 

Όλο και καψώνει η εκλογική μάχη στις US of A και οι διεκδικητές της προεδρικής υποψηφιότητας των Ρεπουμπλικανών ξεκατινιάζονται όπως μόνο οι Αμερικανοί Ρεπουμπλικανοί (και ο Τατσόπουλος) ξέρουν να ξεκατινιάζονται.

Αυτή τη φορά η εμφύλια μάχη των Ρεπουμπλικανών έγινε μεταξύ του Marco Rubio και του Donald Trump, με μια στιχομυθία που κάνει δύσκολο να αποφασίσεις ποιός από τους δύο είναι πιο σιχαμένος (hint: σε αυτή την ερώτηση, η απάντηση είναι πάντα “ο Donald Trump”).

O Donald Trump αναφερόταν στον Marco Rubio ως “Little Marco” σαν μια προσβολή για το ύψος του και ο Rubio προσέλαβε το σχόλιο πιο στραβά και από γνωστό Έλληνα δικηγόρο. Οπότε ο Rubio, αντί να επικεντρώσει την αντεπίθεσή του στα μαλλιά του Τράμπ σε πολιτικό επίπεδο διαλέγοντας κάποια από τις χιλιάδες ρατσιστικές μαλακίες που έχει πει στην καμπάνια του ο Trump, τελικά επιλέγει να αφήσει υπονοούμενα ότι ο Trump την έχει μικρή:

 

 

Ο Rubio λέει λίγο πολύ ότι μπορεί ο Τράμπ να με λέει κοντό, αλλά και αυτός παρ’ ότι ψηλός έχει κάτι τοσοδούλικα χεράκια, με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό.

 

Ο Τράμπ φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο αναπάντητο και στην επόμενη ομιλία του απάντησε αυτό:

 

Δηλαδή ο Τράμπ καθυσηχάζει τους ψηφοφόρους του ότι δεν την έχει μικρή.

Η μάχη είναι σκληρή και εντελώς πολιτική. Λογικά στην τελική ευθεία των εκλογών οι δύο Ρεπουμπλικανοί θα τις βγάλουν έξω να τις μετρήσουν την ίδια ώρα που θα πυροβολούν στον αέρα ουρλιάζοντας “this is private property – get outtama property”. Εμείς θα μισούμε για πάντα τον Τραμπ (επειδή είναι ο Τραμπ) και θα μισούμε για πάντα και τον Marco Rubio επειδή μας έβαλε στη διαδικασία να οραματιστούμε τον Τραμπ γυμνό.

 

Για όσους δεν πιστεύουν τις δηλώσεις του Τραμπ για το μέγεθος του πουλιού του, μάλλον μπορούν να ρωτήσουν την κόρη του.

Best of internet