Quantcast
THE STREAM

Αυτή η φωτογραφία του Donald Trump με την ΚΟΡΗ του θα στοιχειώσει τα όνειρά σας (PHOTO)

Στενές οικογενειακές σχέσεις


President Creed · 2 Φεβρουαρίου 2016

 

Σε ένα τρυφερό οικογενειακό εσταντανέ παρακολουθούμε τον Ντόνταλντ Tραμπ με την κόρη του Ιβάνκα να ποζάρουν σε μια από τις πιο  ά β ο λ ε ς  οικογενειακές φωτογραφίες στην ιστορία των οικογενειακών φωτογραφιών.

Έχουμε και λέμε. 1996 , φωτογράφηση για το Vanity Fair στο σπίτι του Michael Jackson τη Neverland στο σπίτι του Ντόνταλντ Τράμπ, Mar-a-Lago. Η Ιβάνκα με μίνι φούστα έχει πέσει σχεδόν πάνω στον πατέρα της, ο οποίος έχει πέσει σχεδόν πάνω σε κάτι τσιμεντένια παπαγαλάκια που κατουράνε από το ράμφος και γαμιούνται.

 

TRUMP

Η Ιβάνκα πιάνει το σαγόνι του πατέρα της και τον κοιτάει όλο νόημα, αλλά ξέρεις, το λάθος νόημα. Ο Τράμπ κοιτάει την κάμερα με ένα ύφος που υποδηλώνει πόσο στεναχωρημένος είναι που είναι κόρη του. :/

 

H φωτογραφία γίνεται έξτρα creepy αν θυμηθείς τι δηλώσεις έχει κάνει στο παρελθόν ο Donald Trump για την κόρη του:

 

Ξέρεις τι είναι από τα ποιό όμορφα πράγματα στον κόσμο, σύμφωνα με όλους; Και βοήθησα και στην δημιουργία της. Η Ιβάνκα. Η κόρη μου, η Ιβάνκα. Είναι 1.80 και έχει το πιο ωραίο σώμα.

 

Και μετά είχε δηλώσει αυτό όταν ερωτήθηκε για το αν θα τον πείραζε εάν η Ιβάνκα έκανε φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Playboy:

Θα ήταν απογοητευτικό αλλά αυτό εξαρτάται και από το τι θα είχε το περιεχόμενο του περιοδικού. Δεν νομίζω ότι η Ιβάνκα θα έκανε κάτι τέτοιο, αν και έχει πολύ ωραία σιλλουέττα. Έχω ξαναπεί οτι εάν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου, μάλλον θα τα φτιάχναμε.

 

Και αυτό:

Ναι, [η Ιβάνκα] είναι το κάτι άλλο και μια ομορφιά. Αν δεν ήμουν παντρεμένος, και ξέρεις, πατέρας της…

 

 

 

 

Οκ Τράμπ. Making America Creepy again.

download

 

Best of internet