Quantcast
THE STREAM

Η Χίλαρι Κλίτον υποσχέθηκε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους εάν εκλεγεί

Επιτέλους θα επιβεβαιωθούν οι υποψίες μας για το Σημίτη


President Creed · 4 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των υποψήφιων Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών και απ’ ότι φαίνεται οι Αμερικάνοι έμαθαν όλα όσα ήθελαν να γνωρίζουν για τα ενδογήινα πράγματα, οπότε τώρα οι ανησυχίες τους έχουν να κάνουν με κρατικά μυστικά σχετικά με εξωγήινα πράγματα.

clinton

Η υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, υποσχέθηκε ότι εάν εκλεγεί θα ψάξει όσο χρειαστεί για να φέρει στο φως όλα όσα γνωρίζει η αμερικάνικη κυβέρνηση για τους εξωγήινους και τα UFO. Τις επίμαχες δηλώσεις τις έκανε δίνοντας συνέντευξη στον Daymond Steer του The Conway Daily Sun in New Hampshire.

H Κλίντον είχε δηλώσει παλαιότερα οτι όταν ήταν πρόεδρος των Η.Π.Α. ο άντρας της, Μπιλ Κλίντον,  λάμβανε πολλά γράμματα στο γραφείο του σχετικά με την ελευθερία της πληροφορίας επι του ζητήματος των εξωγήινων επισκέψεων στη γη και την εμφάνιση UFO.

Όπως διαβάζουμε στην dailymail  ο Μπιλ Κλίντον είχε δηλώσει στο show του Jimmy Kimmel το 2014 οτι “δεν θα ήταν έκπληξη για εμένα εάν μας επισκέπτονταν κάποια στιγμή οι εξωγήινοι”, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε:

“Όχί, προσπαθώ να σας πω ότι δεν γνωρίζω, αλλά εάν μας επισκέπτονταν κάποια μέρα [οι εξωγήινοι] δεν θα εκπλησσόμουν, απλά ελπίζω να μην είναι όπως το “Independence Day“,

δήλωσε αναφερόμενος στην ταινία του 1996 που σκάνε οι εξωγήινοι και μακελεύουν τον πλανήτη Γη.

Guard-Gate-at-Area-51

Η ίδια η Χίλαρι δήλωσε οτι εάν εκλεγεί θα στείλει ειδικό κλιμάκιο στην Area 51, την ξακουστή στρατιωτική βάση στην Νεβάδα στην οποία πιστεύεται οτι φυλάσσεται και αναλύεται εξωγήνιος τεχνολογικός εξοπλισμός.

Πρόσφατα εκπρόσωπος της προεκλογικής της καμπάνιας ζήτησε να δημοσιευθούν όλα τα σχετικά έγγραφα με UFO μιας και “η Αμερικάνικη κοινωνία είναι έτοιμη να μάθει”.

 

Το ζεύγος Κλίντον και το πολιτικό επιτελείο της Χίλαρι φαίνεται να είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι με το θέμα των εξωγήινων και των UFO και εκτός των άλλων η Χίλαρι έχει δηλώσει οτι ο υπεύθυνος της καμπάνιας της, John Podesta, είναι μεγάλος fan της σειράς X-Files.

 

 

 

 

#thetruthisoutthere

Best of internet