Quantcast
THE STREAM

Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά μπλοκάρει κατά λάθος τον λογαριασμό του στο τουίτερ

Ο άρχοντας των δεξιών τρολ προσπάθησε να ρίξει λογαριασμό που τον διακωμωδούσε και τελικά έριξε τον δικό του


THE NEWSROOM · 16 Μαρτίου 2015

Η πτώση απο τα ψηλά στα χαμηλά είναι πάντα επώδυνη, ακόμα κι αν συμβαίνει στα σόσιαλ μίντια. Ρωτήστε και τον Γιώργο Μουρούτη, στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και υπεύθυνο “ηλεκτρονικού πολέμου και μονταζιέρας” της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος απο αρχιστράτηγος των δεξιών τρολ, βρέθηκε χτες με μπλοκαρισμένο λογαριασμό στο τουίτερ.

Πως γένεν αυτό;

 

ÁÈÇÍÁ - 9ï ÔÁÊÔÉÊÏ ÓÕÍÅÄÑÉÏ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

 

MOUROUTISKAMMEN

 

mouroutis

 

Αυτός που ζει απο το τρολάρισμα θα πεθάνει απο το τρολάρισμα και τελικά τον Μουρούτη τον έφαγε ένα τρολ. Βλέπετε, ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά είχε λογαριασμό στο τουίτερ με όνομα @gmourout. Τους τελευταίους μήνες, εμφανίστηκε ένας λογαριασμός με όνομα @gmouroutis, ο οποίος τον τρόλαρε. Αφού είδε κι απόειδε ο Μουρούτης, είπε να βάλει μπρος τα μεγάλα μέσα, άλλα δυστυχώς γι’αυτόν δεν υπολόγισε πως οι ΔΑΠίτες σαν βγουν στο πηγεμό για την Ιθάκη, είναι τόσο ηλίθιοι που θα βρεθούν στη Θράκη:

 

   

Ετσι λοιπόν ο άνθρωπος που έψαχνε για μούντζες στα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και είναι τόσο τρολ που έχει φτιάξει σελίδα στο φείσμπουκ στο σκύλο του, είναι – προσωρινά – εκτός διαδικτυακής μάχης και στο #free_gmourout, το πάρτυ έχει ανάψει για τα καλά:    

 

 

   

Best of internet