Quantcast
THE STREAM

Καλαμάτα: Χρυσά δόντια από νεκροταφείο έκλεψαν άγνωστοι gold diggers

Κι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ κάπως έτσι ξεκίνησε


THE NEWSROOM · 2 Ιουλίου 2024

Ντου σε φέρετρο φαίνεται ότι έκαναν άγνωστοι στην Καλαμάτα. Κυρία κατήγγειλε ότι οι τυμβωρύχοι έκλεψαν όχι μόνο τα χρυσά δόντια της μητέρας της, αλλά και τη βαλβίδα που είχε βάλει στην καρδιά της. Σήμερα το πρωί της Τρίτης 2/7, η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Θεμάτων Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Πιπίνα Κουτάντου μίλησε στον ΑΝΤ1 επί του θέματος.

Όπως είπε, η κυρία ανακάλυψε την τυμβωρυχία στην εκταφή και μάλιστα βεβαιώθηκε για το τι έγινε όταν διαπίστωσε ότι έλειπε και η βαλβίδα:

«Όλα ξεκίνησαν όταν στείλαμε μια ειδοποίηση για εκταφή σε μια κυρία που αφορούσε τη μητέρα της. Η κυρία όντως ήρθε και επέλεξε να γίνει η εκταφή και τα οστά να τοποθετηθούν σε οστεοθήκη. Κατά τη διάρκεια όσων ακολουθούν την εκταφή, με το πλύσιμο των οστών κλπ, η γυναίκα κατήγγειλε ότι έλειπαν τα δυο χρυσά δόντια της μητέρας της με τα οποία είχε ταφεί.υ.

Καταγράψαμε την καταγγελία της, αλλά δεν είχαμε κάποια περίπτωση βανδαλισμού στο νεκροταφείο για να υποθέσουμε ότι κάποιοι τυμβωρύχοι είχαν αφαιρέσει τα χρυσά δόντια από τη σορό. Αλλά λίγο αργότερα η γυναίκα επανήλθε λέγοντας ότι όταν παρέλαβε τα οστά της μητέρας της, έλειπε και η βαλβίδα καρδιάς, την οποία είχε δει κατά τη διάρκεια της εκταφής και είχε συγκινηθεί.

Κατόπιν αυτού ενημερώθηκε η Αστυνομία προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί τι έγινε.»






Άμα τους πιάσουν παίζει να ισχυριστούν ότι ο σκοπός τους ήταν η ανακύκλωση.

Best of internet