Quantcast
THE STREAM

Ρόδος: Συνεχίζει και φέτος με αυθαίρετα και υποβρύχιους σερβιτόρους το γνωστό μπιτσόμπαρο

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2024

Ο επιμένων νικά, αγαπητές φίλες και φίλοι. Δεν ξέρουμε αν ξεχάσατε το υπερviral πέρσι μπιτσόμπαρο Santa Marina με τον κολυμβητή σερβιτόρο (που σέρβιρε ένα κοπάδι παράνομες κατασκευές μέσα στη θάλασσα) στην παραλία Αγία Μαρίνα της Ρόδου, αλλά αυτό σίγουρα δεν έχει ξεχάσει τον εαυτό του και τις παραδόσεις του.

Σήμερα το πρωί, κλιμάκια της κτηματικής υπηρεσίας και του Λιμεναρχείου έκαναν έλεγχο στην παραλία και είδαν ότι το μπιτς μπαρ επιμένει να σηκώνει αυθαιρετίνια μέσα στο νερό. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 19 πλωτές ξαπλώστρες. Έτσι, οι δύο υπηρεσίες εξέδωσαν τα πρωτόκολλα κατεδάφισής τους:

«Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και φέτος μαζί με τη λήψη και των αντίστοιχων αυστηρών διοικητικών μέτρων, εφαρμόζοντας στο ακέραιο τον σχετικό νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων σε αιγιαλό και παραλίες.»

Υπενθυμίζουμε το διαβόητο πέρσι το καλοκαίρι ντοκουμέντο. Υπενθυμίζουμε ότι η απάντηση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού ήταν ότι ο σερβιτόρος παίρνει καλό μισθό, αλλά και καλά tips για τα κατορθώματά του:


Όπως μπορείτε να δείτε, τα ίδια γίνονται και φέτος, φυσικά:

@adamh1001 Rhodes 🇬🇷 #oldtownrhodes #santamarinarhodes #anthonyquinnbay #rhodes #greece ♬ Heatwave (feat. Akon) – Robin Schulz


Πάντως, πέρα από τα πρόστιμα και τις θριαμβολογίες Χατζηδάκη για τους ελέγχους με drone και άλλα τέτοια, αξίζει να σημειωθεί ότι μαγαζιά όπως αυτό καταφέρνουν με κάποιο μαγικό τρόπο να αμφισβητούν κάθε χρόνο το ελληνικό κράτος και να βγαίνουν κι από πάνω. Όπως φαίνεται και στο περσινό άρθρο για τις αυθαιρεσίες του το συγκεκριμένο μπιτσόμπαρο θα έπρεπε να έχει κλείσει (με βάση επίσημες αποφάσεις του Δήμου, μεταξύ άλλων και απόφαση που πάρθηκε αυτό τον Απρίλιο), αλλά συνεχίζει να ανοίγει και να δουλεύει. Μάλιστα, αυτοπαρουσιάζεται ελεύθερα σαν καντίνα (!).

It is known, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.

Best of internet