Quantcast
THE STREAM

«Αυτά κάνει το υπερβολικό πάθος»: Να καλύψει τον Λύτρα ψήθηκε ο Θέμης Αδαντίδης

Δε θα πιστέψετε που τον έχει ξανασυναντήσει στο παρελθόν


THE NEWSROOM · 21 Ιουνίου 2024

Τον απόλυτο σουρεαλισμό (και κάμποσο κράξιμο, που αναμένεται να αυξηθεί) κατάφερε να πετύχει ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα, ο γνωστός αοιδός κατάφερε να πετάξει το πιο χιλοακουσμένο τούβλο που παίζει ως επιχείρημα στο συγκεκριμένο topic, δηλαδή ότι έπεσε ξύλο επειδή υπάρχει πάρα πάρα πάρα πολύ πάθος.

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του… Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους.

Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά.»

Θα παρατηρήσατε ίσως ότι ο Θ. Αδαμαντίδης είπε ότι τον Απόστολο Λύτρα τον ξέρει κι ότι είναι «ένας καλός άνθρωπος». Δεν γνωρίζουμε αν τον ξέρει μόνο από εκεί, αλλά έχουν σίγουρα συναντηθεί στα δικαστήρια. Μάλιστα, ήταν αντίδικοι με έναν τελείως προφητικό τρόπο.

Όπως μπορεί να έχετε μαντέψει, και ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό από την πρώην σύζυγό του Βαρβάρα Κίρκη, η οποία μάλιστα του είχε κάνει και μήνυση. Αυτό που το κάνει ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή είχε συνήγορο τον Α. Λύτρα, ενώ ο ίδιος είχε πάρει για δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια. Όλα βγάζουν νόημα, αν πιστεύετε σε αυτά.

 

 

Best of internet