Quantcast
THE STREAM

Παπάς και ψάλτης τα βρόντηξαν από μνημόσυνο μητέρας βουλευτή ΝΔ που ψήφισε τα ομόφυλα ζευγάρια

ΤΗΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΡΣ SEND THEIR REGARDS


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2024

Κρατημένα ακόμα και στους Νεοδημοκράτες τα έχουν οι παπάδες για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η μνησικακία αυτή εφαρμόζεται και στην πράξη, όχι μόνο στη θεωρία. Πριν δυο βδομάδες, την πλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», το περιστατικό συνέβη πριν δύο εβδομάδες και κάτι στην Αγία Τριάδα του Πειραιά, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της μητέρας του βουλευτή. Ο Κ. Κατσαφάδος παρακολούθηκε τη λειτουργία και στη συνέχεια περίμενε να γίνει το μνημόσυνο, όμως ο παπάς και ο ψάλτης τα βρόντηξαν.

Ο λόγος για την απόσυρση φαίνεται ότι ήταν η ψήφος του Κ. Κατσαφάδου, ο οποίος είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μετά την απόσυρση φαίνεται ότι υπήρξε κάποιος micro-καυγάς, με αποτέλεσμα να επανέλθει μετά από κάποια ώρα ο παπάς, μαζί με έναν δεύτερο ψάλτη που αντικατέστησε τον ανένδοτο πρώτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του βουλευτή επιβεβαίωσε το περιστατικό:

«Το μνημόσυνο της μητέρας του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου έγινε την περασμένη Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά. Τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα στεναχώρησαν πολύ τον βουλευτή και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα για να μην αμαυρωθεί η μνήμη της μητέρας του, την οποία έχασε ξαφνικά. Θεώρησε ντροπιαστικό το γεγονός και για τον κόσμο που ήταν εκεί.»

Συνέπεια αυτών των γεγονότων ήταν να εκφωνήσει ο Λιάγκας ένα μεγάλο ΚΑΤΗΓΟΡΩ κατά της Εκκλησίας, με άμεσο παραλήπτη τον Αρχιεπίσκοπο:

Επόμενο βήμα, να γίνει ο Λιάγκας Αρχιεπίσκοπος.

 

Best of internet