Quantcast
THE STREAM

Με τον εκλεκτό Κωστή Αϊβαλιώτη θα κατέβει υποψήφιος ο Νίκος Καρβέλας

Προφανώς το κόμμα έχει το ΄όνομα «Εθνική Ομάδα»


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2024

Με ένα από τα χαρακτηριστικότερα Πόκεμον του χώρου της ακροδεξιάς σκέφτεται να κατέβει στις Ευρωεκλογές ένα από τα χαρακτηριστικότερα Πόκεμον του χώρου της μουσικής, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το πρώτο είναι ο γνωστός μας από το ΛΑΟΣ (όπου ήταν εκπρόσωπος Τύπου) Κωστής Αϊβαλιώτης, ενώ ο δεύτερος είναι ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας.

Ο Αϊβαλιώτης έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη σήμερα το πρωί (12/3) στην πρωινή εκπομπή του MEGA που παρουσιάζουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, οι οποίοι μάλλον εντυπωσιάστηκαν από την βόμβα του Αϊβαλιώτη. Η κανονική παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» (αυτό είναι το κόμμα του Αϊβαλιώτη θα γίνουν στις 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο.

Όπως είπε ο Άιβ:

«Είμαστε μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή.

Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Αλληλοεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία.»

Όπως είπαμε, οι παρουσιαστές εκτίμησαν την αξία της πληροφορίας. Πρώτα η Α. Βούλγαρη:

 

«Ένας είναι ο Νίκος Καρβέλας, ο γνωστός. Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής; Δεν το πιστεύω αυτό. Είναι μια πτυχή του που δεν την ξέραμε, να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή.»

Και μετά ο Ι. Χασαπόπουλος (ο οποίος ασέβαστα αναρωτήθηκε τι θα κάνει ο Καρβέλας στην Ευρωβουλή):

 «Αυτή την πλευρά της προσωπικότητας του Καρβέλα δεν το γνωρίζαμε. Και τι θα κάνει ο Νίκος Καρβέλας στο Ευρωκοινοβούλιο;»






Best of internet