Quantcast
THE STREAM

Τύπος ντυμένος παπάς καλεί σε ένοπλη εξέγερση ενάντια στα ομόφυλα ζευγάρια

Ποιος είναι μουσάτος, καλεί σε ένοπλο αντάρτικο και δεν είναι ο Βελουχιώτης;


THE NEWSROOM · 25 Ιανουαρίου 2024

Την πρώτη επίσημη ένοπλη εξέγερση για το 2024 κήρυξε ένας άγνωστος μουσάτος, αγαπητές φίλες και φίλοι. Δυστυχώς, δεν πρόκειται για τη μετενσάρκωση του Φιντέλ Κάστρο σε ελληνικό έδαφος: Μιλάμε για τον κύριο που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος καλεί τους ανά την Ελλάδα κατόχους όπλων να τα πάρουν (τα όπλα) και ξεκινήσουν επανάσταση ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τους μητροπολίτες και το εκκλησιαστικό κατεστημένο.

Το καλύτερο σημείο του βίντεο, αν θέλετε τη γνώμη μας, είναι το σημείο που καλεί ονομαστικά κάποιον Μιχάλη Χριστοδουλόπουλο (από τον Αχλαδιά Αιγίου) να έρθει να τον βρει με όπλα (αν έχει) στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα Αιγίου. Το δεύτερο καλύτερο είναι αυτό που ζητάει από όλες τις γυναίκες να ανεβάσουν το βίντεο στα Φεϊσμπούκ. Έτσι είναι ο αγώνας για την πίστη στην ψηφιακή εποχή, αγαπητές φίλες και φίλοι:


Πολύ βολικό που έχει περιγράψει ακριβώς πως μοιάζει το σπίτι του, δε θα χρειαστεί να τον ψάξουν ιδιαίτερα όσοι μπορεί να θελήσουν να τον αναζητήσουν.

Best of internet