Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, αστυνομικός μπουζουριάστηκε γιατί βούτηξε κάπου 10 γκάνια από τμήμα

Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει το χόμπι του ελεύθερος


THE NEWSROOM · 18 Ιανουαρίου 2024

Συλλέκτης (υπηρεσιακών) όπλων φαίνεται ότι ήθελε να γίνει ένας αστυνομικός που υπηρετούσε σε ΑΤ της Αττικής. Ο άνδρας της ΕΛΑΣ φαίνεται ότι είχε απαλλοτριώσει κάπου 10 συνολικά όπλα, αυτόματα πιστόλια και περίστροφα, χωρίς προφανώς να το έχει πει σε κανέναν.

Η νέα του ασχολία αποκαλύφθηκε μετά από τακτικό έλεγχο οπλισμού που έγινε από οπλουργό στο προαναφερθέν αστυνομικό τμήμα. Ο πρώτος έλεγχος έδειξε ότι έλειπαν κάμποσα πιστόλια τα οποία ήταν χρεωμένα στον ήρωα της ιστορίας μας, ο οποίος ήταν διαχειριστής χρηματικών υποθέσεων, οικονομικού και υλικού του τμήματος. Αφού έγιναν γνωστές οι ελλείψεις, ενημερώθηκαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛΑΣ.

Η περαιτέρω έρευνα βρήκε ότι έλειπαν 6 υπηρεσιακά πιστόλια, 4 υπηρεσιακά περίστροφα και το ιδιωτικό όπλο του αστυνομικού. Δεδομένου ότι ήταν ο μόνος που είχε το κλειδί, είναι λογικό ότι θα δυσκολευόταν να δικαιολογήσει την απουσία τους. Αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια ήταν σωματική έρευνα στον ίδιο, στο γραφείο του, σε σπίτια και σε αυτοκίνητα. Αυτές βρήκαν τα εξής:

2 κυνηγετικές καραμπίνες, με ληγμένη άδεια κατοχής,

– κινητό τηλέφωνο

41 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλεξίσφαιρο γιλέκο και αστυνομική ράβδος (όλα αυτά τα κατείχε παράνομα γιατί δεν τα είχε χρεωθεί, ενώ το διαμέτρημα στις σφαίρες ήταν άλλο από αυτό του όπλου του)

Μετά από όλα αυτά, ο αστυνομικός και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμη – οι έρευνες και οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Έμπιστος φαίνεται.

(πηγή)

 

Best of internet