Quantcast
THE STREAM

Το πρώτο beef του 2024 είναι Νταλάρας VS Αργυρός και Ρέμος για διαφημίσεις με μπιφτέκια

Δεν έκαναν ποδαρικό οι trappers, φέτος


THE NEWSROOM · 10 Ιανουαρίου 2024

Από την πιο απροσδόκητη πλευρά ξεκίνησε το πρώτο σημαντικό beef της χρονιάς, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο άνθρωπος που διάλεξε πρώτος τη βία είναι ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος επέλεξε να την πει στον Αργυρό και τον Ρέμο επειδή κάνουν διαφημίσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε στην εκπομπή στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα:

«Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό“. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Κάνε κάτι άλλο, αδερφέ, μην το εκμεταλλεύεσαι. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, δεν μπορείς να κάνεις αμερικανιές σε όλα. Αυτό είναι στα όρια του “καραγκιοζιλικίου“.»

Μετά το καταιγιστικό diss του Νταλάρα, ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ, δηλαδή ο Αρναούτογλου, ανέλαβε αμέσως δράση για να πέσουν οι τόνοι. Όπως είπε, ο Γιωργονταλάρας έχει κάνει πολύ σοβαρό λάθος:

«Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ, κύριε Νταλάρα τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω. Γιώργο μου, το ξέρεις πόσο σε εκτιμώ. Νομίζω εδώ κάνεις πολύ σοβαρό λάθος.

Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του, καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν και διαφημίσεις, έχουν το κοινό του και πάνε να το διασκεδάσουν.»

 

Θα έχει πολύ κακό πρόβλημα όταν πάρει πρέφα ο Αργυρός τι ειπώθηκε, σα να λέμε.

Best of internet