Quantcast
THE STREAM

Τι σκατά παίχτηκε με τη φωτιά και το παρκούρ εξήγησε ο ένας από τους δύο γκραφιτάδες (VIDEO)

Το δικό του POV από την κουφή ιστορία με το κυνηγητό μοιράστηκε μαζί μας ο ένας από τους δύο 21χρονους


THE NEWSROOM · 9 Μαΐου 2023

Ήρθε επιτέλους το follow-up στην απίστευτη ιστορία που συγκλόνισε χτες τη Θεσσαλονίκη. Οι δύο γκραφιτάδες που έγιναν διάσημοι για τις ικανότητες τους στο παρκούρ αφέθηκαν ελεύθεροι παρά την αντίθεση πρόταση του εισαγγελέα, αν και αύριο (αφότου ζήτησαν αναβολή από το Αυτόφωρο Τριμελές) Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης θα δικαστούν για 8 διαφορετικά πλημελλήματα: Για για εμπρησμό με ενδεχόμενο δόλο από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για πράγματα (κατά συρροή), φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απείθεια, εξύβριση λόγω και έργω, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κλοπή και παράνομη οπλοφορία (κατά περίπτωση).

Προς το παρόν όμως είναι και πάλι έξω. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο βρήκε τον χρόνο για να εξηγήσει στις κάμερες που τους κυνηγούσαν από πίσω τι συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το κακό ξεκίνησε με τη δοκιμή μιας νέας τεχνικής γκραφίτι που κατέληξε από λάθος να βάλει φωτιά στο ισόγειο του κτιρίου που βρίσκονταν (το οποίο τελικά κάηκε ολοσχερώς μαζί με το εμπόρευμά του). Όταν οι δύο νεαροί δεν κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, προσπάθησαν να φύγουν από την ταράτσα. Η παρουσία των δημοσιογράφων (και των αστυνομικών) έκανε την κατάσταση πολύπλοκη, οπότε χρειάστηκε πολλή ώρα μέχρι να λήξει το ζήτημα όπως έληξε.

Τα λέει από μόνος του:

Το πιο εντυπωσιακό αν θέλετε τη γνώμη μας είναι τελικά δεν είχαν ιδέα από παρκούρ, κακή μέρα για τους φίλους του αθλήματος στη χώρα.

Best of internet