Quantcast
THE STREAM

Πήλιο: Μερακλής έφαγε τη μύτη του γείτονα αφού πλακώθηκαν για κάδο σκουπιδιών

Σας έχουμε μιλήσει ποτέ για τον παραδοσιακό αυτό πηλιορείτικο μεζέ;


THE NEWSROOM · 25 Απριλίου 2023

Σε παρολίγον deathmatch φαίνεται ότι κατέληξε ο σκυλοκαυγάς δύο γειτόνων σε παραλιακό οικισμό του δυτικού Πηλίου. Η αφορμή ήταν η θέση ενός κάδου σκουπιδιών: Ο κάθε ένας από τους δύο γείτονες φαίνεται να έσπρωξε τον κάδο μπροστά στο σπίτι του άλλου. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η μανούρα ήταν αναπόφευκτη και όντως συνέβη στις 19 Ιουλίου του 2020, με τους δύο γείτονες να κάνουν στη συνέχεια μήνυση ο ένας στον άλλο.

Αυτό που (μάλλον) δεν ήταν αναπόφευκτο ήταν η περίεργη επίθεση που ακολούθησε: Ο 45χρονος κατηγορούμενος φέρεται να δάγκωσε και να έφαγε ένα κομμάτι της μύτης του άλλου, αν και πρέπει να πούμε επίσης ότι το θύμα είναι δαγκωμένο και σε άλλα σημεία του σώματος του, όπως το χέρι. Το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι η μητέρα του κατηγορείται επίσης για συνέργεια στο ίδιο δικαστήριο που ο γιος της κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη – το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Όπως επίσης μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχει μια σχετική σύγχυση. Ο 45χρονος υποστηρίζει ότι ο άλλος τον ξυλοφόρτωσε πρώτος, οπότε έχουμε να κάνουμε με ένα αμυντικό φάγωμα μύτης. Επίσης, οι συνήγοροί του έφεραν στο δικαστήριο βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει τον μηνυτή να χτυπάει πρώτος. Οι συνήγοροι του μηνυτή υποστηρίζουν ότι το βίντεο είναι ψεύτικο κι ότι ο 45χρονος επιτέθηκε πρώτος, τον έβρισε και τον απείλησε. Με τα πολλά, η δίκη διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου. Το επόμενο διάστημα ο μηνυτής θα δικαστεί κι αυτός με τη σειρά του, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς είναι ότι μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να μετακινούμε κάδους.

Best of internet