Quantcast
THE STREAM

Με το «Θα γαμηθεί ο Δίας: Τόμος Δεύτερος» επιστρέφει ο όχι και τόσο Μικρός Νικόλας

Το ριμοπολυβόλο από τη Ζαχάρω ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του


THE NEWSROOM · 30 Αυγούστου 2022

Πως πέρασαν τα χρόνια; Δεν θυμόμαστε καν πότε εμφανίστηκε στη ζωή μας το καμάρι της Ζαχάρως. Μιλάμε φυσικά για τον Μικρό Νικόλα, που έκανε τον νομό Ηλείας διάσημο στα πέρατα του κόσμου (οκ, μπορεί και να υπερβάλλουμε) πολύ πριν ασχοληθεί μαζί του το Luben.

Δυστυχώς, η τελευταία δεκαετία δεν ήταν καλή για τον έφηβο ράπερ της καρδιάς μας. Παρά την τεράστια άνοδο της δημοτικότητας του ραπ, ο φίλος μας έμεινε στην απέξω. Το ότι ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά (= μπήκε στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ στη σχολή που σπούδαζε – ναι της γνωστής ΔΑΠ) δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, για κάποιο περίεργο λόγο:

Όπως και να’χει, ο Μικρός Νικόλας δε χάθηκε. Για την ακρίβεια, μετά το πρώτο «Θα γαμηθεί ο Δίας» ακολούθησαν οι πιο αξιοσημείωτες συνεργασίες:

Τελικά, πάνω από 10 χρόνια μετά, ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής.  Ο 27χρονος (αν δεν κάνουμε λάθος) πλέον Μικρός Νικόλας είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει τον δεύτερο τόμο του «Θα γαμηθεί ο Δίας» και εμείς ελπίζουμε ότι με αυτόν θα καταλάβει τον θρόνο του ΛΕΞ ή έστω του Bloody Hawk.


Αν μη τι άλλο, το να διαβάζουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για τον Μικρό Νικόλα θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Best of internet