Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, περιπολικό της ΕΛΑΣ έγινε σκηνικό σε βίντεο trapper

Με την άδεια των αστυνομικών, σύμφωνα με τον ίδιο


THE NEWSROOM · 12 Ιουλίου 2022

Οκ, μπορεί μέχρι τις προάλλες να τον ήξερε η γυναίκα που τον έφερε σε αυτόν τον κόσμο και η ευρύτερη παρέα του αλλά δεν έχει σημασία: Ο Rico Mill κέρδισε τη δημοσιότητα που αναλογεί σε όλες και όλους μας και κάτι παραπάνω. Ποιος είναι αυτός; Ένας trapper, διότι όπως όλα δείχνουν, η Ελλάδα μας παράγει πλέον τόσους τράπερς που μπορεί να διορθώσει το εμπορικό της ισοζύγιο με αυτούς και μόνο.

Το ξεχωριστό που έφερε στο τραπέζι ο συγκεκριμένος είναι ότι πριν λίγες μέρες παρουσίασε ένα βιντεάκι στο οποίο μπαίνει σε ένα άδειο περιπολικό της ΕΛΑΣ. Η δε λεζάντα της ανάρτησής του στο Tik Tok έλεγε ότι «τίποτα δεν είναι τέλειο αν δεν είναι παράνομο». Δείτε το βίντεο:

@rikomill Μεταξυ μας 😈😂@rikomill #rikomill #rikoxasis #viral #rikoflixx #smile #hit #666 #police #fakebody⚠️ #fake #chill ♬ XASIS SOUND – RIKO MILL


Το πράγμα άλλαξε στη συνέχεια: Ο τράπερ δήλωσε ότι πήρε άδεια από τους αστυνομικούς για να φτιάξει το βιντεάκι του. Ο μόνος που δεν ξέρει τι έχει γίνει σύμφωνα με τον ALPHA είναι η διοίκηση της ΕΛΑΣ, η οποία δε γνωρίζει ούτε που έγινε το περιστατικό ούτε ποιοι αστυνομικοί είναι ανακατεμένοι.

Αν σας αρέσει το στοίχημα με ρίσκο και υψηλές αποδόσεις, μπορείτε να ποντάρετε στο ότι θα τους εντοπίσει για να τους τιμωρήσει για το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που είναι να χρησιμοποιήσουν το περιπολικό για prop.

 

Ο ίδιος πάντως, λίγες μέρες μετά είπε ότι πήρε κανονικά άδεια από τους αστυνομικούς για να γυρίσει το βίντεο. Ωστόσο, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η ΕΛ.ΑΣ. ακόμα δεν έχει εντοπίσει που έγινε αυτό το περιστατικό, καθώς αν όντως οι αστυνομικοί επέτρεψαν στον τράπερ να χρησιμοποιήσει το περιπολικό έχουν υποπέσει σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Best of internet