Quantcast
THE STREAM

Υπουργείο Θεραπείας στην Αράχωβα με δικό τους νόμισμα έφτιαξαν Συνταγματικοί Αστυνομικοί

Η ίδρυση του νέου κράτους που θα σέβεται το άρθρο 120 του Συντάγματος πηγαίνει ρολόι


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2021

Αυτό που ελπίζαμε έγινε πράξη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η όμορφη ιστορία της Συνταγματικής Αστυνομίας όχι μόνο δεν τελείωσε με τη σύλληψη των μελών της στη Θεσσαλονίκη, αλλά συνεχίζεται ακόμη πιο εξωφρενικά. Γιατί ομοϊδεάτες τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» επανεμφανίστηκαν σε ένα άλλο σημείο της επικράτειας, δημιουργώντας τους δικούς τους πολιτειακούς θεσμούς στην κατεύθυνση της απελευθέρωσης της Ελλάδας.

Σε περίπτωση που δεν είχατε δει το σποτάκι τους, είναι αυτό:

Πιο συγκεκριμένα, εγκαινίασαν ένα Υπουργείο Θεραπειών στην Αράχωβα. Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει διάφορα πράγματα, όπως πχ το εμβόλιο σε μορφή σπρέι. Εκτός από το εμβόλιο σπρέι, μπορείτε να βρείτε επίσης φυσικές θεραπείες με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Όπως καταλαβαίνετε, η Αράχωβα είναι το παγκόσμιο κέντρο των ιατρικών εξελίξεων. Επίσης, από σχετικό βίντεο μαθαίνουμε ότι το εν λόγω υπουργείο/κατάστημα έχει δικό του νόμισμα (φιλάκια στο bitcoin) κι ότι στον χώρο του σταματούν να έχουν ισχύ οι νόμοι του Ελληνικού κράτους.

Σε ένα βίντεο που τοποθετείται ένας εκπρόσωπος της Ελεύθερης Ελλάδας κυκλοφόρησε στα social media. Εκεί, ο εν λόγω κύριος μας λέει τα εξής:

«Βλέπετε το μαγαζί είναι αυτό εδώ. Δεν υφίσταται εδώ πέρα νόμος ο οποίος να έχει περιεχόμενο τον covid να ξέρετε. Συν τοις άλλοις αυτό το πράγμα πρέπει να μαθευτεί σε όλη την ελληνική επικράτεια για να καταλάβει ο κόσμος πλέον πως η δύναμη είμαστε εμείς οι ίδιοι.»

Δείτε το βίντεο:

Για γαϊδουράγκαθα δεν ξέρουμε, το σταμναγκάθι πάντως είναι εξαιρετικό ό,τι και να λέμε.

Best of internet