Quantcast
THE STREAM

Δημοσιογράφος τρώει ντισκαλιφιέ από την ΕΡΤ γιατί γέλασε με τα μάτια Κορεάτη αθλητή

Την τάπα της (πλούσιας σε τάπες) καριέρας του έφαγε ο αθλητικογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης


THE NEWSROOM · 27 Ιουλίου 2021

Την εμπειρία της εκπαραθύρωσης από τα (ψηφιακά) παράθυρα της ΕΡΤ είδε μέσα σε ένα πρωί ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης. Ο αθλητικογράφος παύθηκε από το πόστο του επειδή κατάφερε να μας φέρει πίσω στη σκοτεινή πλευρά των 50s με ένα vintage ρατσιστικό σχόλιο για Κορεάτη αθλητή του πινγκ πονγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φοβερή του ατάκα ειπώθηκε στα πλαίσια του σχολιασμού της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ. Όπως είπε:

«Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ. Επειδή είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται.»

Θα μπορούσε να πει και κάτι για τσιν τσαν τσον ή να πει ότι όλοι αυτοί είναι ίδιοι, όμως το εν λόγω δημοσιογραφικό ταλέντο έμεινε. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΡΤ δε φάνηκε να εκτιμά το αστείο του οπότε λίγες μέρες μετά, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους:

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.»

Δείτε τo φοβερό moment του κ. Καρμοίρη:

Τώρα μάλλον θα είναι κάπου μόνος του και θα ρωτάει «WHY??», όπως είχε κάνει σε μια άλλη μεγάλη στιγμή του, όταν έπαιρνε συνέντευξη από τον μόλις πρωταθλητή Ευρώπης Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς το 2009:

Να πούμε εδώ ότι το πρώτο random beef με Κορεάτες στη χώρα μάλλον το ξεκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου:

 

Best of internet